Jordy de Koning

'Ik ben Jordy de Koning, en sinds oktober 2023 vervul ik de rol van full-stack ontwikkelaar bij SUREbusiness. Mijn reis in de wereld van softwareontwikkeling begon in 2014 als een gepassioneerde hobby, waar ik geleidelijk mijn beroep van heb gemaakt. Sinds 2018 ben ik met veel passie werkzaam als full-stack softwareontwikkelaar.

Mijn focus ligt op alle facetten van softwareontwikkeling en de daarmee samenhangende aspecten. Daarbij streef ik naar leesbare code, intuïtieve gebruikerservaringen, ontwikkelprocessen die zo veel mogelijk denkwerk uit handen nemen, dataveiligheid en de snelheid van het gehele systeem.

Bij SUREbusiness zet ik me in voor de vernieuwing en verbetering van zowel SUREnet als de interne ontwikkelprocessen. Daarbij streef ik ernaar om niet alleen innovatieve oplossingen te bieden, maar ook om impact te creëren die daadwerkelijk nuttig is en waarde toevoegt voor de assurantieadviseur. Wat mij voldoening geeft, is de ingebruikname van nieuwe of verbeterde functionaliteit die dat effect creëert.'