Ank Lommel

'Als Marketing & Communicatie coördinator bij SUREbusiness zet ik mij in om onze relatie met aangesloten verzekeringsadviseurs te versterken. Dit doe ik door een scala aan communicatiekanalen te beheren, waaronder diverse nieuwsbrieven (algemeen, productwijzigingen en beursupdates), onze aanwezigheid op social media, het coördineren van zowel relatie-events als opleidingen en het up-to-date houden van onze website.

Na mijn studie ben ik begonnen in de toeristische sector, waarna ik mijn weg vond naar marketing & communicatie. Ik heb ervaring opgedaan als projectmanager bij organisaties zoals Amsterdam Marketing en KWF.

Bij SUREbusiness maak ik deel uit van een dynamisch en enthousiast team. Hier is geen dag hetzelfde, mede dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kan ik snel schakelen en nieuwe initiatieven direct uitrollen.

En als kers op de taart: SUREbusiness bewijst dat de verzekeringsbranche allesbehalve stoffig is. Het is een bruisende en uitdagende sector waar ik elke dag met veel plezier aan bijdraag!'