Hans de Jager

'Tijdens mijn studie heb ik via mijn looproute naar school gezien hoe een grote verzekeraar een nieuw pand heeft laten bouwen. En ik heb me toen regelmatig afgevraagd wat al die mensen in dit nieuwe gebouw voor werk gingen doen. Om vervolgens zelf zes jaar in dit gebouw te gaan werken in diverse binnendienst functies. Van schadecorrespondent tot acceptant medische varia. Inmiddels wonen er 500 studenten in het voormalig verzekeraarsgebouw. Daarna heb ik jarenlang gewerkt als accountmanager voor 2 verzekeraars. En veel veranderingen meegemaakt. Met nadruk op een vergaande digitalisering/automatisering.

Digitalisering is niet meer weg te denken in verzekeringsland. En laten we daar nu heel goed in zijn bij SUREbusiness. Deskundige collega’s, een steeds breder aanbod in combinatie met een snelwerkend offerte systeem SUREnet maakt dat SUREbusiness echt onderscheidend is in de zakelijke adviesmarkt. We hebben korte lijnen en staan open voor verbeteringen.

Als accountmanager ga ik hierover graag met je in gesprek, over hoe we nu werken maar ook over hoe het nog beter kan. Om in samenwerking met jou als adviseur te komen tot het beste advies voor je zakelijke klant. Daar draag ik graag iedere dag mijn steentje aan bij!'