Charlotte Buisman

'Mijn naam is Charlotte Buisman. Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Spanbroek. In 2002 ben ik (per toeval) het verzekeringsvak ingerold en werd al snel zo enthousiast dat ik daar niet meer uit vandaan gegaan ben.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een andere service provider en heb daar meerdere functies vervuld. Na vele jaren bij hetzelfde bedrijf was ik toe aan iets nieuws, een nieuwe uitdaging, een nieuwe omgeving en een ‘nieuwe start’. Met al mijn ervaring hoop ik bij SUREbusiness mijn steentje te kunnen bijdragen aan de afdeling Backoffice en nog veel meer mooie dingen bij te leren van het vak en van de zakelijke markt.

Door alle goeie en positieve verhalen over SUREbusiness die ik inmiddels van verschillende kanten had gehoord, was ik natuurlijk erg nieuwsgierig geworden naar het bedrijf. Door het zeer warme welkom en de positieve en fijne sfeer bij SUREbusiness voel ik mij direct op mijn gemak. Het voelt meteen als een bedrijf waar ik graag voor zou willen werken. '