Su Yen Tan

'Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector heb ik vorig jaar een sprong in het diepe gewaagd en een overstap gemaakt naar de IT-sector. Voor mij was dit een mooie en logische stap. Uit de praktijk zag ik de problematiek en uitdagingen die bijvoorbeeld banken, verzekeraars en serviceproviders hebben op gebied van data (legacy systems), inefficiënte processen, lage klanttevredenheid en de behoefte(n) die zowel klanten/adviseurs op het gebied van automatisering en digitale oplossingen hebben. Dit was een gave kans om aan de andere kant te zitten en oplossingen te bieden die aansluiten op de wensen van de klant. Ook kwamen mijn ervaring en kennis van deze sector hier goed van pas.

Maar bloed kruipt waar het niet kruipen kan en de heimwee naar de financiële sector was groot. Met heel veel plezier ben ik 1 september 2020 gestart als Accountmanager bij dit mooie bedrijf. SUREbusiness is in mijn ogen top-of-the-bill, waar het gaat om innovatie en digitalisering. Het platform SUREnet is een mooie tool die onze adviseurs helpt om op een eenvoudige, efficiënte manier, samen met ons brede zakelijke productenpalet en expertise van onze acceptanten, klanten goed te adviseren. De mentaliteit, de drive, elke dag een beetje beter, spreekt me enorm aan.

En wie ik ben? What you see is what you get! Ik ben klant- en oplossingsgericht, open, eerlijk en duidelijk in mijn gesprekken en communicatie richting de adviseur. Afspraak is afspraak is key. Vertrouwen en een goede dosis enthousiasme zijn de basis voor mijn relatie met de klant. Ik doet dit niet alleen, maar samen met mijn collega’s van SUREbusiness.

Meer weten? Ik kom graag bij je langs.'