Joost Delis

'Hallo, ik ben Joost Delis en ik woon in het pittoreske Stompetoren op zo’n 15 minuten rijden van Alkmaar. Op 1 juni 2020 ben ik bij SUREbusiness begonnen als acceptant in het team Verkeer & Transport. Na ruim een jaar als acceptant onze adviseurs van dienst te zijn geweest ben ik met ingang van 1 oktober 2021 gestart als Product Owner in het team Kwaliteit & Ontwikkeling.

Binnen het team Kwaliteit & Ontwikkeling zorg ik met mijn collega’s voor de doorontwikkeling van SUREnet en dat wijzigingen/verbeteringen op het gebied van assortiment, product en applicatie op tijd door de juiste personen worden opgevolgd.

Door mijn ervaring als acceptant weet ik wat de wensen zijn van de adviseur. En door mijn affiniteit met IT hoop ik de voor- en achterkant van SUREbusiness samen te brengen zodat we voorop blijven lopen op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Schroom niet om contact met mij of met mijn collega’s op te nemen om te sparren over verbetermogelijkheden die de gebruikerservaring van SUREnet nog beter maken!'