Danique de Jong

'Ik stel mij graag even voor. Mijn naam is Danique en onlangs ben ik 25 geworden! Oorspronkelijk kom ik uit Heemskerk maar sinds 5 maanden woon ik in de prachtige binnenstad van Alkmaar. In de weekenden kun je mij en mijn vriendinnen hier dan ook zeker tegenkomen op het terras of in de kroeg. Daarnaast bevind ik mij in een luxepositie want ik kan op de fiets naar mijn werk!

Voordat ik begon bij SUREbusiness, was ik werkzaam als adviseur/schadebehandelaar op het gebied van particulieren en zakelijke verzekeringen bij een intermediair. Door mijn allround werkzaamheden bij mijn vorige werkgever heb ik al geregeld contact gehad met verschillende collega’s van SUREbusiness. Door deze prettige samenwerking was het voor mij dan ook geen lastige keuze om bij SUREbusiness een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Binnen het bedrijf verwacht ik mij te specialiseren op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen, een voor mij nog vrij onbekend terrein. Vol enthousiasme kijk ik er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen binnen het team.'