Open sollicitatie

Staat een passende vacature er niet tussen maar ben je er van overtuigd dat we jouw talent kunnen gebruiken? Twijfel dan niet een stuur vrijblijvend je CV. 

Wie zijn we?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op online diensten aan zakelijke assurantiekantoren. In eigen beheer hebben wij een webapplicatie (SUREnet) ontwikkeld die de verzekeringsadviseur toegang biedt tot het assortiment van onze 20 volmacht verzekeraars. We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en zakelijke verzekeringen.

Wat zoeken we?

De nieuwe collega die mee wil in de innovaties van deze tijd, is vernieuwend en creatief. Ben je ervan overtuigd dat we je als collega goed kunnen gebruiken? Laat dan je gegevens achter en vermeld duidelijk in je motivatiebrief over welke kwaliteiten je beschikt. 

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 072-3035900.

Velden met een * zijn verplicht