Acceptatiespecialist Beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid

Acceptatiespecialist Beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid

Wie zijn we?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op online diensten aan zakelijke assurantiekantoren. In eigen beheer hebben we een webapplicatie (SUREnet) ontwikkeld die de assurantieadviseur toegang biedt tot verzekeringsoplossingen van meer dan 40 verzekeraars, zowel in volmacht als in co-assurantie. Voor het overzicht van alle ondernemersrisico’s van de klant hebben we een risico-analyse tool ontworpen voor de adviseur. We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en verzekeringen.

SUREbusiness accepteert polissen in volmacht en sluit polissen voor zwaardere risico’s op de verzekeringsbeurs. Daarnaast regelen we de premie-incasso en verzorgen we de schadebehandeling. We zijn gevestigd in Alkmaar.

Functieomschrijving

Als Acceptatie Specialist Beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid ben je allereerst verantwoordelijk voor het bedienen van onze adviespartners, de onafhankelijke intermediairs. Dat houdt in het accepteren van nieuwe aanvragen, het uitbrengen van offertes en het klankborden over verzekeringsoplossingen. Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van SUREnet waarbij jouw input van belang is voor de kwaliteit van digitalisering van de acceptatie-processen. Ook het vastleggen en bewaken van de kennis is een belangrijk onderdeel van de functie. Tot slot heb je regelmatig contact met verzekeraars en bouw je daar je netwerk verder uit.

Als Acceptatiespecialist Beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid kan je als lid van het team Aansprakelijkheid het verschil maken in de mate van het succes van SUREbusiness.

Wat zoeken we?

We zoeken een Acceptatiespecialist Beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid met 5 jaar relevante werkervaring en die beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Wft Diploma Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk;
  • Ervaring met ondersteuning van intermediairs op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel);

Wat bieden we?

  • Een uitdagende, ondernemende, kleine en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
  • De mogelijkheid om te werken in een team dat voorop loopt in de ontwikkelingen in de branche;
  • Een goed, marktconform salaris;
  • Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie door onderstaande gegevens in te vullen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken, Annemarie Blok of Monique Dekker. Telefoonnummer: 072 - 30 35 900.

Velden met een * zijn verplicht