HBO/WO afgestudeerden

HBO/WO afgestudeerden

Ben je HBO of WO afgestudeerd en op zoek naar een verrassende uitdaging?

Denk je dat verzekeringen saai en stoffig zijn? Dan heb je het mis! We bieden leergierige en ambitieuze afgestudeerden aan een WO of HBO de mogelijkheid om ons verzekeringsbedrijf te leren kennen!

Wie zijn we?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op online diensten aan zakelijke assurantiekantoren. In eigen beheer hebben we een webapplicatie (SUREnet) ontwikkeld die de assurantieadviseur toegang biedt tot verzekeringsoplossingen van meer dan 40 verzekeraars, zowel in volmacht als in co-assurantie. Voor het overzicht van alle ondernemersrisico’s van de klant hebben we een risico-analyse tool ontworpen voor de adviseur. We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en verzekeringen.

SUREbusiness accepteert polissen in volmacht en sluit polissen voor zwaardere risico’s op de verzekeringsbeurs. Daarnaast regelen we de premie-incasso en verzorgen we de schadebehandeling. We zijn gevestigd in Alkmaar.

Functieomschrijving

Als starter bij SUREbusiness gaan we bekijken waar jouw interesses en vaardigheden het beste tot zijn recht komen. Dit kan zijn op de afdelingen Acceptatie (Aansprakelijkheid, Brand, Motorisch), Schadebehandeling, maar ook zijn er mogelijkheden bij ICT of applicatiebeheer.

Als jij je wil verdiepen in het verzekeringsvak in al haar facetten, dan gaan we graag een langdurig dienstverband met je aan.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je WFT en/of andere vakdiploma’s te halen.

Wat zoeken we?

We zoeken HBO of WO afgestudeerden die beschikken over:

  • belangstelling voor het verzekeringsbedrijf;
  • een leergierige en ambitieuze werkhouding;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel);
  • bij voorkeur afstudeerrichting Rechten, FSM, Banking & Finance, Economie, ICT.

Wat bieden we?

  • Een uitdagende, ondernemende en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
  • De mogelijkheid om te werken in een team dat voorop loopt in de ontwikkelingen in de branche;
  • Een goed marktconform salaris;
  • Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 072-3035900.

Velden met een * zijn verplicht