Acceptatiespecialist Bedrijfsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand

Acceptatiespecialist Bedrijfsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand

Wie zijn we?

SUREbusiness is een sterk groeiende, innovatieve onderneming. We zijn een ondernemende club in de zakelijke verzekeringswereld met een frisse kijk op online diensten aan zakelijke assurantiekantoren. In eigen beheer hebben we een webapplicatie (SUREnet) ontwikkeld die de verzekeringsadviseur toegang biedt tot het assortiment van 20 volmacht verzekeraars. Voor het overzicht van alle ondernemersrisico’s van de klant hebben we een risico-analyse tool ontworpen voor de adviseur. We staan erom bekend voorop te lopen als het gaat om onze kennis van IT en verzekeringen.

SUREbusiness accepteert polissen, regelt de premie-incasso en verzorgt de schadebehandeling. We zijn gevestigd in Alkmaar.

Functieomschrijving

Als Acceptatiespecialist Bedrijfsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand ben je allereerst verantwoordelijk voor het bedienen van onze adviespartners, de onafhankelijke intermediairs. Dat houdt in het accepteren van nieuwe aanvragen, het uitbrengen van offertes en het klankborden over verzekeringsoplossingen. Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van SUREnet waarbij jouw input van belang is voor de kwaliteit van digitalisering van de acceptatie-processen. Ook het vastleggen en bewaken van de kennis is een belangrijk onderdeel van de functie. Tot slot heb je regelmatig contact met verzekeraars en bouw je daar je netwerk verder uit.

Als Acceptatiespecialist Bedrijfsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand kan jij als lid van het team Bedrijfsaansprakelijkheid en Rechtsbijstandhet verschil maken in de mate van het succes van SUREbusiness.

Wat zoeken we?

We zoeken een Acceptatiespecialist Bedrijfsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand met 5 jaar relevante werkervaring en die beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Diploma Adviseur Wft Schadeverzekeringen Zakelijk;
  • Ervaring met ondersteuning van intermediairs op het gebied van aansprakelijkheid en/of beroepsaansprakelijkheid;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel);

Wat bieden we?

  • Een uitdagende, ondernemende, kleine en zeer dynamische werkomgeving met leuke collega’s;
  • De mogelijkheid om te werken in een team dat voorop loopt in de ontwikkelingen in de branche;
  • Een goed, marktconform salaris;

Mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie Blok, Personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 072 - 30 35 900.

Velden met een * zijn verplicht