Zakelijke dekkingen vergelijken

'Gebrek aan praktische tooling voor de zakelijke assurantieadviseur is de drijfveer geweest voor de oprichting van SUREbusiness in 2015.'

Even voorstellen

 

Wij zijn SUREbusiness, een administratieve partner voor zakelijke assurantieadviseurs. Een online dienstverlener in de intermediaire advieswereld.

We zijn ontstaan doordat we onze zakelijke assurantie-expertise gebundeld hebben met onze ervaring in het digitaliseren van diensten aan assurantieadviseurs. Deze ervaring en kennis zetten we in om risico’s te accepteren en schadeclaims te begeleiden en af te handelen. Kortom: we zijn experts in verzekeringen en in IT. En die combinatie maakt onze diensten bijzonder.

Ons team bestaat uit acceptanten, schadebehandelaars, IT-programmeurs en productspecialisten. Allemaal met de focus op zakelijke risico’s. Samen zorgen we voor een vlotte online ondersteuning voor jou als adviseur. We communiceren op de manier die het beste bij je past: telefonisch, per e-mail, chat of Whatsapp.

SUREbusiness treedt op als gevolmachtigd agent voor verzekeraars en is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigd Agenten.

SUREbusiness biedt assurantieadviseurs toegang tot het zakelijke productassortiment van deze volmachtverzekeraars en werkt alleen samen met adviseurs die een Wft vergunning hebben. SUREbusiness administreert namens verzekeraars de polissen, verstuurt de premie nota’s, zorgt voor de incassering van de verschuldigde premies en behandelt de schades en keert deze uit.

 

 

rga logo

 

Let op: SUREbusiness is niet gelieerd aan een verzekeraar. Wij treden op als volledig zelfstandige entiteit en zijn gevolmachtigd agent voor verschillende schadeverzekeringsmaatschappijen. We doen geen bemiddeling en advies of anderszins rechtstreeks zaken met verzekerden.

 

 

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op