Beurs

Om de verzekeringsadviseur nog meer zakelijke verzekeringsoplossingen aan te bieden zijn we gestart met een eigen beurs bedrijf. Hiermee krijgt de SUREbusiness adviseur toegang tot de Nederlandse Co-assurantiebeurs, en dus vrijwel elke verzekeringsoplossing die er te vinden is.

Hier beloven we ons in te zetten om altijd voldoende kennis in huis te hebben om de adviseur goed van dienst te kunnen zijn. Kennis van risico’s, kennis van de markt, kennis van de producten en van voorwaarden en clausules. Om als klankbord te fungeren voor de adviseur. En om verzekeringsoplossingen aan te kunnen dragen. We hebben daarvoor de experts in huis en aansluitingen met meer dan 30 beursverzekeraars.

We zorgen dat het volledige proces van een aanvraag voor een beurspolis volledig digitaal, transparant en real time inzichtelijk is. Iedereen kijkt naar dezelfde gegevens. De adviseur, de verzekeraar en wij zelf. Met ons platform SUREnet zorgen we ervoor dat het hele proces geen maanden meer duurt, maar binnen weken, soms dagen afgerond kan worden.

Voor veel beursrisico’s kan meteen al een premie-indicatie gegeven worden na het invullen van de belangrijkste premievragen; uniek in de markt! We zijn gestart met risico’s op het gebied van brandverzekeringen en AVB, maar er zullen er snel meer volgen. In het najaar van 2022 starten 50 pilotkantoren met onze beursfaciliteit. Dit gaan we naar 2023 toe verder uitbreiden.

Ons geld verdienen we door inspanningen te leveren die gewaardeerd worden door onze zakenpartners. We willen ons geld waard zijn. Iedere euro.

Voor de klant. Voor de adviseur. En voor de verzekeraar.