Hoe we zaken willen doen

Bij het zakendoen met SUREbusiness moeten twee partijen blij zijn met de relatie. Dat houdt in dat zowel de adviseur als SUREbusiness de toegevoegde waarde van elkaar moet ervaren. Dat vereist dat je op elkaar ingespeeld moet zijn. Als je allebei bereid bent om daarin te investeren, dan heb je een duurzame relatie en onstaan er mooie dingen!

Onze kijk op service providing

Als relatief nieuwe dienstverlener in de wereld van de assurantiebemiddelaars maken we ons nuttig voor de verzekeringsadviseur. Om te helpen klanten deskundiger te adviseren. Of om de administratie goedkoper en makkelijker te maken. Of allebei.

Natuurlijk zijn er meer die dat doen...

Maar wij hebben een specialisatie. We zijn er voor de adviseur die ondernemers en ondernemingen adviseert. Zoals de zzp’er en de MKB-ondernemingen. We concentreren ons op het helpen overzien en beheersen van hun zakelijke risico’s.

We beloven ons in te zetten om altijd voldoende kennis en verzekeringsoplossingen in huis te hebben. Kennis van risico’s, kennis van de markt, kennis van de producten en van voorwaarden en clausules. Om als klankbord te fungeren voor de adviseur. En om verzekeringsoplossingen aan te kunnen dragen. We hebben daarvoor de experts in huis.

We zorgen dat alles online verkrijgbaar is. Niet alleen de verzekeringsdekkingen of de klantadvies tools, maar ook de hele administratie er omheen.

Ons geld verdienen we door inspanningen te leveren die gewaardeerd worden door onze zakenpartners. We willen ons geld waard zijn. Iedere euro.

Voor de klant. Voor de adviseur. En voor de verzekeraar.