Expertise binnen handbereik

'Onze collega's zijn allemaal middels rechtstreekse nummers of via chats dagelijks bereikbaar. Zo hebben al onze adviseurs expertise binnen handbereik'.

Digitaal en persoonlijk

U kunt als adviseur merendeel van de risico's zelf offreren via het digitale platform SUREnet. Maar niet altijd zal het zonder aanvullende kennis gaan. Vandaar dat SUREbusiness acceptanten alle een eigen expertise hebben die voor u binnen handbereik ligt. Via SUREnet, chat en rechtstreekse telefoonnummers kunt u overleggen en klankborden over risico's, hoedanigheden of clausuleringen.

Branches & beroepen

Onze acceptanten hebben expertise op uiteenlopende terreinen van bijvoorbeeld (beroeps-)aansprakelijkheid en brandrisico's. Uiteraard is ook op het terrein van motorische risico's en werkmaterieel kennis in huis. We zijn thuis in verschillende branches zoals horeca en groothandels, maar ook de beroepsaansprakelijkheid voor ingenieurs en offshoreberoepen kunt u via ons verzekeren.  

Workshops

We delen graag onze kennis op persoonlijke wijze maar ook klassikaal. Hiertoe organiseren we regelmatig workshops bij ons op kantoor over uiteenlopende onderwerpen zoals bijvoorbeeld cyberrisico's, bedrijfsschade of een ander onderwerp waar kennisbehoefte aan is.

Seminar

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie in het jonge bestaan van SUREbusiness om een seminar met onze aangesloten kantoren over ontwikkelingen in de branche. Zo hebben we afgelopen jaren onze visie gedeeld over de schaarste in het productaanbod en het belang van een goede ontwikkeling van vakkennis.