Expertise binnen handbereik

'Onze collega's zijn allemaal met een rechtstreeks telefoon nummer of via chat dagelijks bereikbaar. Zo hebben al onze adviseurs de expertise binnen handbereik.'

Digitaal en persoonlijk

Je kunt als adviseur merendeel van de risico's zelf offreren via het digitale platform SUREnet. Maar niet altijd zal het zonder aanvullende kennis gaan. Vandaar dat de SUREbusiness acceptanten allemaal een eigen expertise hebben die voor jou binnen handbereik ligt. Via SUREnet, chat en rechtstreekse telefoonnummers kun je overleggen en klankborden over risico's, hoedanigheden of clausuleringen.

Branches & beroepen

Onze acceptanten hebben expertise op uiteenlopende terreinen van bijvoorbeeld (beroeps-)aansprakelijkheid en brandrisico's. Uiteraard hebben we ook kennis van motorische risico's en werkmaterieel in huis. We zijn thuis in verschillende branches zoals horeca en groothandels. Maar ook de beroepsaansprakelijkheid voor ingenieurs en offshoreberoepen kun je via ons verzekeren.  

Workshops

We delen graag onze kennis op persoonlijke wijze maar ook klassikaal. Daarom organiseren we regelmatig kennissessie over uiteenlopende onderwerpen zoals bijvoorbeeld cyberrisico's, bedrijfsschade, werkmaterieel of een ander onderwerp waar kennisbehoefte aan is.

Seminar

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie in het jonge bestaan van SUREbusiness om een seminar te organiseren voor onze aangesloten kantoren en relaties over ontwikkelingen in de branche. Zo hebben we afgelopen jaren onze visie gedeeld over de schaarste in het productaanbod en het belang van een goede ontwikkeling van vakkennis.