SUREnet

'Werken met SUREnet geeft u als adviseur meer tijd om een goed advies samen te stellen voor uw klanten.'

Eigen platform

SUREbusiness heeft een eigen platform ontwikkeld voor u als zakelijk adviseur. Dit platform - SUREnet - biedt de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken op zowel de premie, de van toepassing zijnde clausules, als de dekkingseigenschappen. Vervolgens kunt u een offerte samenstellen met de producten van verschillende verzekeraars. En in uw eigen huisstijl.

Alle aangesloten kantoren kunnen voor hun eigen medewerkers onbeperkt gebruikers aanmaken en gezamenlijk in een offertesysteem werken.

Maatwerkmogelijkheden

Indien er geen passende dekking beschikbaar is dan kunt u via SUREnet ook maatwerk aanvragen. Onze acceptanten beoordelen dan of er maatwerk van te maken is. Zodra uw klant - eventueel digitaal - akkoord gaat met de offerte dan kunt u de aanvraag via SUREnet verzenden en ontvangt u de polisbescheiden electronisch retour.

Services

Behalve het offerte- en aanvraagproces zijn er nog tal van andere services in SUREnet beschikbaar zoals bijvoorbeeld de risicoscan, de clausule- alert service en claimsafhandeling.

Synchrone administratie

Uiteraard kunt u uw administratie synchroniseren met uw eigen systeemhuispakket met behulp van zgn. ADN berichten of via een zgn. Aplaza koppeling.

Snelheid

Het resultaat is een papierloos en gebruiksvriendelijk offertesysteem dat snel werkt en ontdaan is van dubbele invoerhandelingen.