SUREnet

'Werken met SUREnet geeft jou als adviseur meer tijd om een goed advies samen te stellen voor je klanten.'

SUREnet

SUREbusiness heeft een eigen platform ontwikkeld voor jou als zakelijk adviseur. Dit platform - SUREnet - biedt de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken op zowel de premie, de van toepassing zijnde clausules, als de dekkingseigenschappen. Vervolgens kun je een offerte samenstellen met de producten van verschillende verzekeraars. En in je eigen huisstijl.

Alle aangesloten kantoren kunnen voor hun eigen medewerkers onbeperkt gebruikers aanmaken en gezamenlijk in een offertesysteem werken.

Maatwerkmogelijkheden

Als er geen passende dekking beschikbaar is dan kun je via SUREnet ook maatwerk aanvragen. Onze acceptanten beoordelen dan of er maatwerk van te maken is. Zodra je klant - eventueel digitaal - akkoord gaat met de offerte dan kun je de aanvraag via SUREnet verzenden en ontvang je de polisbescheiden electronisch retour.

Services

Behalve het offerte- en aanvraagproces zijn er nog tal van andere services in SUREnet beschikbaar. Denk hierbij aan de risicoscan, de clausule- alert service en claimsafhandeling.

Synchrone administratie

Uiteraard kun je je administratie synchroniseren met je eigen systeemhuispakket met behulp van zogenaamde ADN berichten of via een Aplaza koppeling.

Snelheid

Het resultaat is een papierloos en gebruiksvriendelijk offertesysteem dat snel werkt en ontdaan is van dubbele invoerhandelingen.