Het accountteam van SUREbusiness

Marloes Oostrom, accountmanager

Sander Barts, accountmananger

Su Yen Tan, accountmanager

 

Onze achtergrond

Marloes Oostrom (accountmanager)

'Al vrij jong werd ik met het vak verzekeringen besmet. Mijn ouders hebben in mijn jeugd altijd een assurantiekantoor aan huis gehad. Na mijn HBO studie heb ik ruim 11 jaar gewerkt voor een grote verzekeraar waar ik veel heb mogen leren.

In mei 2017 ben ik gestart bij SUREbusiness, een toen nog kleine innovatieve club maar het voelde meteen goed. Korte lijnen, directe aanspreekpunten en meedenken vanuit de adviseur. Dit voelde als het DNA waar ik naar op zoek was. Ik heb de groei van SUREbusiness mee mogen maken en ben trots op hoe we een eigen plek weten te veroveren in de markt.

Nieuwe kantoren bezoeken en vertellen over SUREbusiness geeft nog iedere dag veel energie. Zelfs na 3 jaar zie ik dat we nog steeds uniek zijn in de markt.'

Daarnaast houd ik me ook bezig met marketing en communicatie. Het opstellen van nieuwsberichten, organiseren van kennisworkshops en ons jaarlijke Seminar. Hierin neem ik altijd de signalen uit de markt mee om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Ben je nog geen SUREbusiness partner dan hoop ik binnenkort een keer bij je aan tafel te zitten. Laten we dan met een kop koffie eens kijken naar SUREnet en wie weet brengt dat ons tot een mooie samenwerking."

Sander Barts (accountmanager)

‘Sinds 2000 ben ik actief in de financiële branche en ben ik zelf geruime tijd als adviseur actief geweest voor zowel de particulier en de ondernemer’. Daarnaast heb ik zelf  als zelfstandig ondernemer geadviseerd en ben ik opgegroeid in een ondernemers gezin’.

Vanaf 2010 ben ik in het Zuiden van Nederland actief als accountmanager voor het intermediair op het gebied van schade zakelijk, inkomen collectief en leven/hypotheken. Dit heb ik bij enkele grote verzekeraars en banken gedaan gericht op het intermediair. Ook ben ik een groot voorstander om de ondernemer te adviseren vanuit de gedachte van zijn of haar bedrijfscontinuïteit. En hier heb ik de afgelopen jaren al een mooie bijdrage mogen leveren aan zowel de verzekeraar en het intermediair als Riskmanagement Consultant.

Per januari 2019 heb ik de overstap gemaakt naar SUREbusiness, een partij die ik al even in de gaten hield vanwege hun noviteiten zeker ten opzichte van de huidige aanbieders. En omdat ik ervan overtuigd ben dat het platform SUREnet wat is ontwikkeld voor de zakelijke adviseur, fantastisch aansluit op de huidige behoefte in de markt.

Het platform SUREnet staat voor snelheid, gemak en efficiency, biedt als enige een breed overzicht en vergelijk qua premie en voorwaarden in de markt en werkt volledig digitaal.  Tevens is het mogelijk om met de ingebouwde risicoscan, snel eenvoudig en volledig, een compleet beeld en risicorapportage te realiseren. Deze kan perfect dienen en ondersteunen om de ondernemer inzicht te geven over haar bedrijfscontinuiteit en de zakelijk adviseur als professional nog beter positioneren.

Daarnaast zijn er enkel korte lijnen om met branchespecialisten te schakelen over bijvoorbeeld maatwerk of om als sparringpartner te fungeren voor de adviseur. Het is een club waar de performance en de adviseur voorop staat om de beste oplossing voor de ondernemer te realiseren.'

Su Yen Tan (accountmanager)

'Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector heb ik vorig jaar een sprong in het diepe gewaagd en een overstap gemaakt naar de IT-sector. Voor mij was dit een mooie en logische stap. Uit de praktijk zag ik de problematiek en uitdagingen die bijvoorbeeld banken, verzekeraars en serviceproviders hebben op gebied van data (legacy systems), inefficiënte processen, lage klanttevredenheid en de behoefte(n) die zowel klanten/adviseurs op het gebied van automatisering en digitale oplossingen hebben. Dit was een gave kans om aan de andere kant te zitten en oplossingen te bieden die aansluiten op de wensen van de klant. Ook kwamen mijn ervaring en kennis van deze sector hier goed van pas.

Maar bloed kruipt waar het niet kruipen kan en de heimwee naar de financiële sector was groot. Met heel veel plezier ben ik 1 september 2020 gestart als Accountmanager bij dit mooie bedrijf. SUREbusiness is in mijn ogen top-of-the-bill, waar het gaat om innovatie en digitalisering. Het platform SUREnet is een mooie tool die onze adviseurs helpt om op een eenvoudige, efficiënte manier, samen met ons brede zakelijke productenpalet en expertise van onze acceptanten, klanten goed te adviseren. De mentaliteit, de drive, elke dag een beetje beter, spreekt me enorm aan.

En wie ik ben? What you see is what you get! Ik ben klant- en oplossingsgericht, open, eerlijk en duidelijk in mijn gesprekken en communicatie richting de adviseur. Afspraak is afspraak is key. Vertrouwen en een goede dosis enthousiasme zijn de basis voor mijn relatie met de klant. Ik doet dit niet alleen, maar samen met mijn collega’s van SUREbusiness. Meer weten? Ik kom graag bij je langs.'