Aanstellingsprocedure SUREbusiness

Onze aanstellingsprocedure is kort en overzichtelijk. Als de match er is dan is het binnen 1 dag geregeld. Wat goed is, komt snel!

Aanstellingsproces

Kennismaken met SUREnet

Wanneer je interesse hebt in een samenwerking met SUREbusiness komt een van ons bij je op kantoor om kennis te maken. Tijdens deze kennismaking geven we een demo van SUREnet. SUREnet geeft de mogelijkheid om een risicoanalyse te maken, dekkingen te offreren en schades in te dienen. Na de kennismaking heb je een compleet beeld van de mogelijkheden van SUREnet.

Wanneer slaagt de samenwerking? 

Marloes Oostrom (accountmanager SUREbusiness): "Kantoren waar minimaal één medewerker zich fulltime bezighoudt met zakelijke advisering, hebben de beste match met SUREbusiness. We merken dat een duidelijke focus op zakelijk schadeverzekeringen helpt in een succesvolle samenwerking. Als innovatieve partner in business vinden wij het belangrijk om het advieswerk makkelijker en impactvoller te maken. Dit doen we samen. Nieuwe kantoren brengen ook weer een frisse kijk mee, ik vind het heel leuk om samen te kijken of we de dienstverlening kunnen verbeteren."

Zijn er ook kosten verbonden aan een samenwerking?

Nieuwe kantoren kunnen na de start 3 maanden gratis gebruik maken van SUREnet om te zien of het bevalt. Daarna brengen we een vergoeding van €50,- per maand in rekening. 

Aanstelling bij SUREbusiness

Tijdens het kennismakingsgesprek is het mogelijk om direct een samenwerkingsovereenkomst op te stellen. Nadat deze gezamenlijk is ingevuld ontvangt u deze binnen enkele minuten in je e-mail. Na het bestuderen kun je deze digitaal ondertekenen en retourneren. Binnen één werkdag ontvang je de inloggegevens. Je kunt na de eerste inlog ook gebruik maken van je digitale paspoort.

Koppeling met ADN en APlaza

We kunnen ADN postbus gegevens met u delen en in de toekomst een koppeling maken met Aplaza. Je ontvangt dan alle gegevens in je eigen systeemhuispakket.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, laat het ons dan weten. We nemen graag contact met je op om een afspraak te maken.

 

Neem contact met ons op