10 miljoen brandpool in volmacht

Naast de mogelijkheid om beursrisico’s onder te brengen, krijgen alle adviseurs die de samenwerkingsovereenkomst beurs hebben getekend ook toegang tot de 10 miljoen brandpool binnen volmacht. Zoals de naam al doet vermoeden kunnen hierin brandrisico’s tot 10 miljoen verzekerd belang per risicoadres worden ondergebracht. In het product worden de dekkingen bedrijfsgebouw, inventaris/goederen en bedrijfsschade gecombineerd. De naam van deze pool is SB Excellent. Wellicht heb je dit product al eens voorbij zien komen wanneer je in SUREnet een berekening maakt voor een bedrijfsgebouw. Onder het kopje bedrijfsmiddelen zie je SB Excellent staan tussen de te kiezen dekkingen.

Omdat binnen de volmachtproducten van de verschillende verzekeraars de limieten die niet altijd toereikend zijn, hebben we dit SB Excellent-product ontwikkeld voor brand. Je kunt het zien als de stap tussen de standaardvolmacht en beurs.

Product op hoofdlijnen

Het SB Excellent-product heeft de volgende kenmerken:

  • Scherp tarief;
  • Veelal zachte clausules;
  • Keuze uit ruim 400 hoedanigheden, variërend van kantoorpanden en detailhandel tot producenten en verwerkers van voedsel, timmerfabrieken en metaalbewerking;
  • Verschillende branddekkingen binnen één product;
  • Maximaal verzekerd belang van € 10.000.000 per risicoadres;
  • Je kan het product combineren in een SUREbusiness pakket met andere dekkingen en omdat het onder de volmacht valt zit er standaard 20% provisie op.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook naar ons webinar over Excellent via YouTube  https://youtu.be/CON3V5Vu4Y8 .