De inschrijvingen zijn heel hard gegaan en alle sessies zitten inmiddels vol. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Verbreed je vakkennis!

Omdat kennisdeling hoog op onze prioriteitenlijst staat organiseren we deze trainingsdagen geheel kosteloos voor alle adviseur die bij ons zijn aangesloten. Omdat jullie door het hele land zitten en we niemand willen buitensluiten hebben we vier dagen gepland op verschillende data en locaties in Nederland.

11 oktober: SUREbusiness Alkmaar (VOL!)
25 oktober: BCN Utrecht (VOL!)
9 november: BCN Zwolle (VOL!)
2 december: BCN Eindhoven (VOL!)

Je kunt bij iedere locatie gratis parkeren en rekenen op een interactieve trainingsdag!

Alle dagen zitten vol. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven!

Programma
09.30 aanvang
10.45 break
12.00 lunch
13.00 vervolg
14.30 break
16.00 einde

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Horeca: De belangrijkste bedrijfsprocessen, die vallen onder de doelgroep horeca, worden doorgenomen. Bij de behandeling van de bedrijfsprocessen staan de schadekans en de bijbehorende omvang centraal.
  Je leert: risico’s herkennen en beoordelen met betrekking tot deze doelgroep, op het gebied van de verzekerbare onderdelen “Brand” en “Uitgebreide gevaren”.

 • Blusmiddelen: In deze module worden de opbouw van de brandweer en aanverwante zaken, zoals bereikbaarheid, brandweerinzet en bluswatervoorziening, behandeld. Met betrekking tot de blusmiddelen worden het type blusmiddel, de benodigde hoeveelheid en de werking van de blusmiddelen, besproken.
  Je leert: een inschatting maken over de capaciteit van de brandweer en de benodigde inzet voor het bestrijden van een vuur. Daarnaast de werking van de blusmiddelen en de toepasbaarheid (voor en nadelen) van het blusmedium.

 • Bedrijfsschade: In deze module wordt het begrip bedrijfsschade in samenhang met de continuïteit van de onderneming behandeld.
  Je leert: het begrip bedrijfsschade en aanverwante zaken. Welke zaken zijn benodigd voor het bepalen van de bedrijfsschade en de benodigde uitkeringstermijn.

 • Elektrische installaties: Bij behandeling van de onderwerpen wordt gebruik gemaakt van de actuele wet- en regelgeving. Risico’s worden herkenbaar gemaakt.
  Je leert: risico verhogende zaken herkennen op het gebied van elektrische installaties en aanverwante zaken. Toepassen van de wet- en regelgeving die actueel is bij dit onderwerp. Het overspanning risico in kaart brengen voor de verzekeraar en de verzekerde en welke mogelijke schade beperkende maatregelen getroffen kunnen worden.

Wil je je inschrijven voor één van de trainingsdagen? Laat dan hieronder je gegevens achter!

 

Mijn gegevens
Ik ben erbij!
Velden met een * zijn verplicht