Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen

"Het meest prettige is dat er een vergelijk van voorwaarden wordt geboden en de premies vaak gelijk voor handen zijn. Het beste product bij iedere situatie en dat je een mooi en duidelijk advies kunnen geven."

Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen bestaat bijna 20 jaar en wij adviseren relaties in Noord-, Oost- en Midden Nederland met af en toe een uitstapje in de Randstad. Wij bieden graag verzekeringsoplossingen op maat met het beste advies voor de MKB-markt. 

Wij doen sinds 2 jaar enthousiast zaken met SUREbusiness. Een goed geautomatiseerde businesspartner op MKB-gebied konden we goed gebruiken. Goed geautomatiseerd betekent efficiënt kunnen werken in een tijd waarin service vaak ook snel geleverd moet kunnen worden. 

Het meest prettige is dat er een vergelijk van voorwaarden wordt geboden en de premies vaak gelijk voor handen zijn. Het beste product bij iedere situatie en dat je een mooi en duidelijk advies kunnen geven. Ook aan de relatie kan je dit mooi laten zien. Snel schakelen betekent dat je je relatie snel kunt servicen. Dat is wat je als intermediair graag wilt. Ook de chat is prettig. Even overleggen zodat je het in een keer goed kunt doen. Verder lopen schades snel door en kunnen we volledig digitaal werken. Snel en minder kans op fouten. 

Als er uitbreiding van mogelijkheden komt zoals verzekeren via de beurs en wat meer buitenlands aanbod voor de tegenwoordig al snel bijzondere risico's is SUREbusiness sure van nog meer business!

Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op