Assurantiekantoor Wertenbroek

"SUREbusiness is een professioneel kennis- en vergelijkingsplatform voor ons met directe toegang tot verzekeringsoplossingen en risicomanagement."

Assurantiekantoor Wertenbroek is een landelijk werkend full service verzekeringskantoor. Wij adviseren en beheren al meer dan een halve eeuw verzekeringen voor bedrijven. Wij adviseren over bedrijfsrisico’s en hoe men zich hiervoor zo gunstig mogelijk kan verzekeren.

De complexiteit in zakelijke verzekeringen maakt het samenstellen van een optimaal verzekeringspakket een vak apart. Assurantiekantoor Wertenbroek fungeert als een schakel tussen de onderneming en de verzekeraar. Onze adviseurs kennen het aanbod van verzekeringen en zijn in staat om een nauwgezette risicoanalyse uit te voeren. Bij ons assurantieadvies zijn zaken als deskundigheid, onafhankelijkheid en begrijpelijke taal vanzelfsprekend. 

SUREbusiness is een professioneel kennis- en vergelijkingsplatform voor ons met directe toegang tot verzekeringsoplossingen en risicomanagement. Onze samenwerking waarderen wij dan ook enorm en zien uit naar een net zo prettige samenwerking in de toekomst.