Even voorstellen

Bianca

Vanaf mijn HBO studie heb ik altijd in de financiële dienstverlening gewerkt. Na jaren bij een bank te hebben gewerkt, heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar een grote verzekeraar.

Ik heb daar jaren in de buitendienst gewerkt en voornamelijk zakelijk schade gedaan. De laatste jaren heb ik als accountmanager bij een serviceprovider gewerkt.

Mijn affiniteit ligt bij zakelijk schade en SUREbusiness past mij niet alleen daarom als een handschoen, maar ook omdat ze meedenken, vakkennis hebben en bereikbaar zijn voor de adviseur.  

SUREbusiness heeft een unieke positie in de markt en ik help graag mee deze uit te bouwen.

Hans

Tijdens mijn studie heb ik via mijn looproute naar school gezien hoe een grote verzekeraar een nieuw pand heeft laten bouwen. En ik heb me toen regelmatig afgevraagd wat al die mensen in dit nieuwe gebouw voor werk gingen doen. Om vervolgens zelf zes jaar in dit gebouw te gaan werken in diverse binnendienst functies. Van schadecorrespondent tot acceptant medische varia. Inmiddels wonen er 500 studenten in het voormalig verzekeraarsgebouw. Daarna heb ik jarenlang gewerkt als accountmanager voor 2 verzekeraars. En veel veranderingen meegemaakt. Met nadruk op een vergaande digitalisering/automatisering.

Maar wat volgens mij niet zal veranderen is de behoefte aan persoonlijk advies en contact. Zeker in de zakelijke schade markt. Bij SUREbusiness hebben ze een goede combinatie gevonden van digitaal werken en de mogelijkheid van persoonlijk contact. Beide zijn van belang voor de adviseur om tot een goed advies te komen.

Het werken met enerzijds SUREnet en anderzijds de mogelijkheid van persoonlijk contact met acceptanten en accountmanagers biedt heel veel kansen in de zakelijke schade markt. Daarom ben ik vanaf 1 september 2021 met veel plezier aan het werk als accountmanager om zo mee te werken aan de verdere ontwikkeling van SUREbusiness en invulling te geven aan persoonlijke samenwerking met onze adviseurs.

Martijn

Ik woon nu bijna een jaar in Alkmaar. Ik woon samen met mijn vriendin en onze 4 tieners. Ik waterpolo bij DAW en probeer regelmatig hard te lopen. Bij diverse werkgevers heb ik van kantoorautomatisering tot hosting ervaring opgedaan.

Ik hoop bij SUREbusiness de ICT te kunnen optimaliseren en mijn collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen.

Monique

Vanaf het moment dat ik de hogeschool heb verlaten, ben ik terecht gekomen in de verzekeringswereld. En dat is me zo goed bevallen dat ik er nu niet meer ben weg te slaan. Voordat ik bij SUREbusiness aan de slag ben gegaan heb ik in de levensverzekeringen gewerkt en nu bij dit ontzettend mooie bedrijf. 'S ochtends stap ik op mijn fiets vanuit Sint Pancras, waar ik met mijn gezin woon en fiets ik naar Alkmaar.

Wat is het gaaf om hier te mogen werken, wat een enorme groei maakt SUREbusiness mee! Ik ben erg blij om deel uit te maken van het team dat zorgt voor dit succes. Omdat SUREbusiness nog steeds groeit, ga ik als Scrummaster samen met het IT team zorgen voor nog meer structuur in de werkzaamheden. Om op deze manier de kwaliteit te behouden die we altijd al geven.

Myrthe

Mijn naam is Myrthe van der Gulik, geboren in het mooie jaar 1988 in Den Helder. Samen met mijn man en dochter woon ik in het gezellige Noord-Scharwoude. Sinds 1 augustus 2021 mag ik mij bij het financiële team voegen en ben ik samen met Niels en Niels verantwoordelijk voor de financiële zaken.

Na mijn studie Hotelmanagement ben ik aan de slag gegaan op een accountantskantoor, hier is mijn interesse voor de cijfers ontstaan. In 2013 heb ik een korte uitstap gemaakt weer terug de horeca in, maar de liefde voor de cijfers is gebleven. Daarom heb ik toen besloten om aan de slag te gaan als Financial Assistant bij een projectinrichtersbureau, en later als assistent accountant bij een accountantskantoor. In de avonduren heb ik de opleiding Praktijk Diploma Boekhouden gevolgd en heb hiervan mijn diploma in juni 2015 behaald.

De reden voor de overstap naar SUREbusiness is het jonge en dynamische team, plus de diversiteit van werkzaamheden; het incasseren van premies, het omgaan en het proces van herinneren, controleren en uitbetalen van premierestituties en schade uitkeringen. Uiteraard met de gedachte om me te verplaatsen in de relatie om te zorgen voor goede oplossingen en tevredenheid bij zowel de relatie als de adviseur. De verzekeringsbranche is nieuw voor me, dus aan uitdaging geen gebrek!

Niels

Ik ben Niels van Heteren, geboren in 1996 en woonachtig in Den Helder. Voordat ik begon bij SUREbusiness ben ik werkzaam geweest als assistent supermarktmanager bij Lidl Nederland. Ik ben in aanraking gekomen met SUREbusiness door een vriend, die me wees op een openstaande vacature. De werkzaamheden die komen kijken bij deze functie sluiten perfect aan op mijn studie finance & control bij Hogeschool InHolland. Daarom ben ik blij dat ik me per 1 augustus 2021 bij deze mooie organisatie heb mogen aansluiten. Ik hoop me bij SUREbusiness verder te ontwikkelen op het gebied van financiën en verzekeringen.

Ron

Mijn naam is Ron en ik ben al jaren werkzaam als acceptant Motorrijtuigen. Per 1 september 2021 ben ik in dienst bij SUREbusiness. Het plezier voor het vak haal ik uit het klankborden met adviseurs en het beoordelen van de aangeboden risico’s. Samen met mijn collega’s zullen we alles doen om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de klant.