SUREbusiness gaat naar de beurs

Met deze kreet kondigden we vorig jaar onze plannen aan om, naast onze mooie volmacht producten in de vergelijker, ook het beurskanaal te gaan openen. Inmiddels liggen we goed op stoom om medio dit jaar ook daadwerkelijk toegang te bieden tot aanzienlijk meer verzekeringsoplossingen.

We starten met brand en aansprakelijkheid, maar zullen snel uitbreiden met onder andere land-/werkmaterieel. Transport en Technische Verzekeringen zullen later volgen.

Aan de eerste reacties te merken is er veel behoefte aan onze manier van werken. Veel Placing Brokers hebben een eigen portefeuille, met eigen accountmanager  Als pure Serviceprovider zijn wij echter zelf geen adviseur en treden we alléén op voor de met ons samenwerkende adviseurs; sec Placing Broker dus. Géén belangenverstrengeling en géén mogelijke concurrentie. Wel zo veilig en transparant.

Daarnaast gaat ook hier het aanvraagproces volledig digitaal via SUREnet. Het gebruik van ons platform zorgt voor meer snelheid, volledigheid en ‘in één keer goed’. Geen onnodige vertraging of vragen achteraf. Verzekeraars zien het grote voordeel van deze werkwijze en gaan dit avontuur graag met ons aan. SUREbusiness is de traditionele beurswereld fors aan het opschudden!

Om de juiste verzekeringsoplossingen uit de markt te halen heb je natuurlijk mensen nodig die weten waar Abraham de mosterd haalt, en daarom zijn we ook bijzonder blij met de komst van Coen de Smidt (links op de foto) naar SUREbusiness beurs. Coen is een ouwe rot in het vak en één van de weinige brandsluiters die echt raad weet met de echt lastige brandrisico’s zoals recycling, food en bedrijfsverzamelgebouwen.

Coen en Arno zijn van de oude stempel en gaan desgevraagd graag mee om de grotere risico’s met eigen ogen te zien, jullie klant te spreken en naast jullie te staan in het advies- en/of acquisitie traject. Daar kunnen we jullie toegevoegde waarde leveren. We doen het alleen maar om samen mooie zaken te doen.

Zoals gezegd starten we met brand en aansprakelijkheid (AVB). Voor beiden hebben we inmiddels een mooie pool ingericht met gerenommeerde verzekeraars. In deze pools hebben we al veel mogelijkheden om beurswaardige zaken onder te kunnen brengen. De limieten en acceptatienormen sluiten nauw aan op onze bekende brand en AVB producten, waardoor het voor iedereen helder en transparant blijft.

We houden het natuurlijk niet beperkt tot de pools, ook daarboven en daarbuiten kunnen we maatwerk leveren en de beurs op om terug te komen met een passende aanbieding; ‘Open Broked’ noemen we dat, en er zijn feitelijk geen partijen die niet met ons willen samenwerken; ‘kom maar op met je business!’

De combinatie van SUREnet, de pools, onze professionals en de vele verzekeraars waar wij nu een samenwerking mee hebben om op de beurs verzekeringen onder te brengen geeft veel vertrouwen om als SUREbusiness jou straks goed en snel van dienst te kunnen zijn; hoe mooi is dat?!

We zien jullie graag op ons mooie platform komen vanaf medio 2022; de aankondiging met exacte datum volgt vanzelf!