Kennis is macht!

De ontwikkelingen op het gebied van Zakelijk Schade gaan snel. Om als adviseur “bij” te blijven organiseert SUREbusiness samen met Bureau DFO de workshop Onderhoud zakelijke verzekeringen en de vierdaagse opleiding Adviseur Zakelijk Schade in Eindhoven en in Alkmaar. Je kunt hier, als relatie van SUREbusiness, met korting aan deelnemen! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

4-daagse Opleiding zakelijk schade met € 100 korting!
Eindhoven start 4 november 2020. Alkmaar start 20 januari 2021.

Financieel advieskantoren breiden steeds vaker hun advieswerkzaamheden op de particuliere markt uit met advisering aan de zakelijke markt. Voor advisering aan bedrijven is kennis van zakelijke schadeverzekering een eerste vereiste, maar minstens even belangrijk zijn de vaardigheden om de kennis toe te kunnen passen in praktijksituaties. Deze opleiding leert de adviseurs, die tot nu toe hoofdzakelijk adviseerden aan particulieren, ook de ins en outs van de adviespraktijk bij bedrijven.

Het originele tarief is € 997,50 en voor deelnemers die via SUREbusiness aanmelden zijn de kosten € 897,50 (in delen te betalen).

Meer weten? www.dfobv.nl/product/opleiding-zakelijk-schade/

Workshop: Onderhoud zakelijke verzekeringen
Inclusief gespreksmodel Onderhoud en Nazorg Zakelijke Verzekeringen (checklist)
Woensdag 21 oktober 2020 | 13.30 – 17.00 uur | Alkmaar (SUREbusiness)

Schadespecialist Anita Hol-Bubeck heeft op basis van haar grote ervaringen een workshop ontwikkeld waarin het noodzakelijke onderhoud van het advies rondom de risico’s en de schadeverzekeringen van bestaande zakelijke relaties centraal staan.

Ondernemers vragen door uitbreiding en veranderingen in de bedrijfsactiviteiten in normale tijden al extra aandacht van de financieel adviseur. Maar zeker nu zijn er als gevolg van het coronavirus bij veel bedrijven wijzigingen in bedrijfsvoering doorgevoerd.

Het originele tarief is € 195 en voor deelnemers die via SUREbusiness aanmelden (in Alkmaar) zijn de kosten € 165.

Meer weten? www.dfobv.nl/product/workshop-onderhoud-zakelijke-schadeverzekeringen/

Aanmelden?
Dit gaat rechtstreeks bij bureau DFO. Stuur hiervoor een e-mail naar Agaat van Ekeren en laat weten dat je een relatie van SUREbusiness bent.