De ruif is leeg, we gaan naar België! Dat was de strekking van wat ik las afgelopen week. We zijn in Nederland bijna uit geconsolideerd want er is geen kantoor meer over. Iedere eigenaar van een advieskantoor, met bijbehorende verzekeringsportefeuille, heeft de kopjes koffie genuttigd met de potentiele kopers en de transacties zijn gedaan. Kopers richten hun pijlen nu op de zuiderburen en de rest gaat gewoon door met waar hij mee bezig is: de klant bedienen.

Fijn nieuws, want we weten uit ervaring dat het geschuif met portefeuilles meestal alleen maar leidt tot andere provisiestromen en ontevreden klanten. Dus; over tot de orde van de dag.

We hebben er weer een aantal hele leuke en vaardige collega’s bij! Waaronder twee nieuwe accountmanagers voor de regio’s Noord en Oost. De afgelopen maanden hebben we onze energie gestoken in het verbeteren van onze service levels. Nieuwe acceptanten zijn ingewerkt, chatfunctie en telefonie zijn onder handen genomen en de snelheid van SUREnet is verbeterd. De werkvoorraad is inmiddels ook onder controle, dus we durven nu weer nieuwe kantoren aan te stellen. Vandaar ook dat we de komende maanden weer kennismakingsdagen organiseren.

Ander nieuws is dat we een verdieping erbij hebben gehuurd. Het thuiswerken neemt in omvang af en omdat we met inmiddels ruim 50 collega’s zijn, moeten we uitbreiden met werkplekken. Het is eind november klaar, dus vanaf dat moment zullen we hopelijk met meer collega’s op kantoor zijn.

Gelukkig kunnen we op kantoor ook meer bijeenkomsten organiseren. Eén van de dingen die we een tijd geleden al wilden doen, kunnen we nu eindelijk realiseren; een klankbordsessie met een groepje adviseurs dat ons goed kent. We hopen daar nieuwe ideeën op te doen en in ieder geval een goede spiegel voorgeschoteld te krijgen.

Rest mij jullie te vragen om vooral de enquête in te vullen voor het serviceprovideronderzoek 2021. Vorig jaar waren we de beste en hopelijk dit jaar weer.

Hoop jullie snel te ontmoeten!