Arno
'Als Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) ben ik bij SUREbusiness gekomen om het succesvolle concept verder uit te breiden met beurssluiting. Een geweldige uitdaging om de Co-Assurantiemarkt dichterbij de adviseur te gaan brengen vanuit een ‘High Tech, High Touch’ gedachte; persoonlijke aandacht en kennis in combinatie met de juiste tooling voor de adviseur om de eindklant goed en snel te kunnen bedienen.

Met ruim 30 jaar, internationale, ervaring in verzekeringsland ben ik gevallen voor het toekomstperspectief dat SUREbusiness niet alleen mij, maar de hele MKB en MKB+ markt biedt. Als makelaar en adviseur begrijp ik zowel onze adviseurs als de eindklant en wil ik met ons team graag inzetten op het optimaal laten bedienen van totaalrelaties vanuit onze one-stop-shop. Beurs ontbreekt daar nu nog aan, maar dat duurt niet lang meer!

Privé ben ik getrouwd met Rinske en wonen we met onze twee prachtige dochters in het Gooi. Motorrijden, voetballen, een goed gesprek, een goed glas en een goed boek mogen wat mij betreft elke dag op het programma. Ik kom graag met je in gesprek!


Eva
Mijn naam is Eva. Per 1 november ben ik gestart als schadebehandelaar bij SUREbusiness. Hiervoor ben ik 7 jaar werkzaam geweest als schadebehandelaar bij een huisdieren verzekeraar en 4 jaar bij een beursmakelaar als brand-schadebehandelaar.

SUREbusiness spreekt me aan omdat er doormiddel van het platform SUREnet niet alleen over het product aanbod, maar ook in de schadebehandeling transparant wordt gecommuniceerd. Bij schade is het in mijn optiek van belang dat de adviseur zorgvuldig, en het liefst zo snel mogelijk, wordt geholpen. Digitale dossiervorming waarin de behandelaar en adviseur kunnen communiceren is hierbij echt van toegevoegde waarde.

Samen met mijn collega’s hoop ik je zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Nancy
Ik ben Nancy van Gemeren en ik kom uit Uitgeest. Ik ben getrouwd en heb een zoon van 19 en een dochter van 17. Sinds 1 november ben ik werkzaam bij SUREbusiness als Backoffice specialist.
Hiervoor was ik werkzaam bij Boval als ondersteuner van de acceptanten. Ik hoop op een leuke en leerzame tijd als Backoffice specialist bij SUREbusiness.


Patricia
Ik ben Patricia en woon samen met mijn man en twee dochters in Moerkapelle. In het verleden ben ik werkzaam geweest in diverse (allround) functies bij adviseurs in de omgeving van Rotterdam.

De laatste 2,5 jaar ben ik werkzaam geweest als acceptant beroepsaansprakelijkheid bij een verzekeringsmakelaar. SUREbusiness spreekt mij erg aan vanwege de groei van de beroepsaansprakelijkheidsportefeuille en de kennis van de specialisten. Ik hoop me bij SIREbusiness verder te kunnen ontwikkelen en dat we mooie stappen gaan zetten.


Samantha
Mijn naam is Samantha Laan, 28 jaar oud en ik woon in Bovenkarspel. Inmiddels ben ik al zo’n 7 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik ben begonnen bij een grote verzekeraar in de levensverzekeringen op de backoffice.

Vervolgens heb ik een andere functie vervuld bij een serviceprovider. En nu per 1 november in dienst van SUREbusiness als Backoffice specialist.
SUREbusiness heeft me een heel warm en welkom gevoel gegeven waardoor het voor mij niet lastig was om de overstap te maken. Er heerst binnen het bedrijf een hele fijne sfeer en een werkcultuur die ik nooit eerder heb ervaren.

Ik hoop bij SUREbusiness veel te leren over de zakelijke markt en wil mijzelf hier graag verder in ontwikkelen. Maar daarvoor zit ik bij SUREbusiness wel op mijn plek dacht ik zo.