De afgelopen periode hebben we weer zes nieuwe collega's mogen verwelkomen. We zijn dolblij dat ze gekozen hebben voor SUREbusiness. Onze nieuwe collega's zijn werkzaam op diverse afdelingen en met een aantal van hun heb je vast al contact gehad.

Even voorstellen

Frank

Ik ben Frank Gontha (roepnaam: Frenk). Ik woon in Purmerend, ben getrouwd met Irene en heb twee kinderen: Dennis en Daniël.

Na mijn schooltijd heb ik kort via een uitzendbureau bij een drukkerij gewerkt. In 1978 ben ik begonnen bij Nationale-Nederlanden (NN) Beurs in Amsterdam als schadecorrespondent. Ik heb dit gedaan tot 1989, met een onderbreking van 16 maanden militaire dienst. Na 10 jaar co-assurantie had ik de behoefte om de overstap te maken naar de provinciale tekening. In 1989 ben ik bij Delta Lloyd (DL) begonnen, als acceptant brand zakelijke tekening. En in 1998 werd mij gevraagd om de beurs-afdeling van DL te versterken. Zo kwam ik dus weer in de co-assurantie brandtekening terecht. Dit heb ik tot 1 maart 2021 gedaan. In de tussentijd werd DL in 2018 door NN overgenomen. Tussen 2018 en 2020 werd ondertussen ook Reaal door NN ingelijfd. De beursafdelingen van Reaal en NN werden samengevoegd en ontstond er overschot aan medewerkers. In goed overleg mocht ik NN verlaten. NN is dus mijn 1e en laatste werkgever.

Tijdens mijn ‘prepensioen’ werd ik door SUREbusiness benaderd. Ze vroegen me of ik geïnteresseerd was om met mijn kennis en ervaring SUREbusiness te komen versterken. Mede door de ambities van SUREbusiness om de beursmarkt te bestormen, wekte dit mijn belangstelling en heb ik ja gezegd.

Naast voetbal ben ik een liefhebber van wielrennen. Dit laatste doe ik ook actief op recreatief niveau. Voetballen heb ik in het verleden ook gedaan.

Kimberly

Mijn naam is Kimberly, geboren in 1988 en samen met mijn man en kids woon ik in het bruisende Broek op Langedijk. Vanaf mei 2021 heb ik me aan het aansprakelijkheidsteam van SUREbusiness mogen toevoegen. Hiervoor heb ik diverse functies bekleed in het verzekeringswezen. Meest recent als allround adviseur in zowel de zakelijke als de particuliere sfeer. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met het eraf sporten van mijn bourgondische lifestyle en spendeer ik mijn overige tijd graag met gezin en vrienden. Ik kijk er naar uit om stappen te zetten in mijn ontwikkeling onder leiding van de specialisten bij SUREbusiness, en hoop een mooie tijd tegemoet te gaan.

Liya

Mijn naam is Liya Gebremedhin. Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Mijn werkervaring heb ik grotendeels bij Delta Lloyd en later bij Nationale Nederlanden opgedaan. Binnen het Leven en Schadebedrijf heb ik verschillende functies bekleed, zoals Acceptant Pensioenen, Functioneel Beheerder en Software tester. Na ongeveer 19 jaar Delta Lloyd/NN heb ik een kort uitstapje gedaan naar het Onderwijs. Ik heb een jaartje bij het ROC van Amsterdam/Flevoland als Senior Functioneel Beheerder gewerkt. Maar ik kon blijkbaar niet wegblijven bij de verzekeringsbranche. Want ik ben per 1 mei in dienst getreden bij SUREbusiness als Applicatiespecialist.

De leuke, informele maar toch professionele sfeer trok me meteen aan. De aandacht voor de mens binnen dit bedrijf sluit ook aan bij mijn eigen overtuigingen. Je kunt zeggen dat mijn passie altijd te maken heeft met ‘iets betekenen voor de mens’ (of het nu collega’s zijn of vrienden). Als ik mijn bijdrage kan leveren aan een applicatie die goed werkt, en voldoet aan de wensen en verwachtingen van de gebruikers, geeft dit mij een voldaan gevoel. Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaringen op het gebied van verzekeren en informatiemanagement een toegevoegde waarde hebben voor SUREbusiness. Ook hoop ik mezelf nog verder te ontwikkelen op het technisch vlak. In een kleiner bedrijf kom je sneller in aanraking met de infrastructuur/achterliggende techniek dan wanneer je bij een groot bedrijf zoals DL/NN werkt.

Sandra

Wat leuk dat ik me aan jullie mag voorstellen. Ik ben namelijk een nieuwe medewerker bij SUREBusiness en ben als acceptatie-assistent aan de slag gegaan. Mijn naam is Sandra Karssen, 39 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen in Alkmaar. Wat het dus mogelijk maakt om met de fiets naar het werk te komen! In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en ondernemen we graag uitjes met z’n allen.

Dit voorjaar besloot ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, ik wilde graag aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf en heb dit helemaal gevonden in SUREbusiness. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de verzekeringsbranche en heb daar meerdere functies vervuld. Met de ervaring die ik daar heb opgedaan, hoop ik de afdeling administratie aan te kunnen vullen en mijn steentje te kunnen bijdragen. Ik hoop hier veel te kunnen leren en mijn kennis te kunnen uitbreiden.

Stef

Mijn naam is Stef Winkster. Ik ben begonnen als verzekeringsadviseur voor particuliere en zakelijke verzekeringen. Door mijn ervaring als zakelijk adviseur kan ik me inleven in de wensen van onze samenwerkende assurantiekantoren.

Tijdens mijn werk als zakelijk adviseur heb ik kennis gemaakt met SUREbusiness en SUREnet. Wat me direct opviel was het moderne platform en de fijne samenwerking. Mede hierdoor heb ik besloten te solliciteren. Per mei 2021 ben ik werkzaam binnen het team Brand, ook wel Bedrijfsmiddelen genoemd. En dat doe ik met veel plezier!

Pim

Het overgrote deel van mijn loopbaan heb ik me beziggehouden met levensverzekeringen. Maar ik heb het roer omgegooid, en me toegelegd op zakelijke schadeverzekeringen. Wat mij aantrekt is de diversiteit aan aangeboden risico’s. 

SUREbusiness heeft SUREnet, een mooi vergelijkingsplatform, ontwikkeld die je als adviseur helpt om op een efficiënte wijze een goede verzekeringsoplossing te vinden. Graag draag ik mijn steentje bij om het platform SUREnet en daarmee onze dienstverlening verder te verbeteren. 

Naast mijn interesse voor het verzekeringsvak, houd ik ervan om in mijn vrije tijd op de mountainbike of racefiets te stappen en een ronde te maken door het mooie Noord-Hollandse landschap.