Even voorstellen

Ik ben Peter Mirani en sinds juli 2021 werkzaam bij het applicatieteam van SUREbusiness. Ik ben werkzaam geweest in de logistieke branche waar ik veel gewerkt heb aan applicaties en het stroomlijnen van processen. Mijn kennis en ervaring mag ik nu inzetten voor SUREbusiness. Achter de schermen ga ik mijn uiterste best doen om het digitale platform SUREnet goed in te richten zodat de gebruiker er optimaal gebruik van kan maken. Een mooie uitdaging.

De verzekeringsbranche is nieuw voor mij dus op het gebied van verzekeringen valt er voor mij nog wat te leren.

Even voorstellen, ik ben Erwin Meesters, getrouwd met Maud en vader van twee prachtige dochters. Sinds 1994 woon ik in het eveneens prachtige Den Helder waar ik na de HTS ben begonnen als werktuigbouwkundige bij de Rijkswerf van de Koninklijke Marine. 

In die tijd had ik twee grote passies: computers en muziek maken. Met de komst van het internet en het Wereldwijde Web wilde elke zichzelf respecterende band natuurlijk (naast Myspace) een eigen website.
Die heb ik toen zo goed en zo kwaad als het ging gebouwd (in Macromedia Flash!), wat achteraf gezien de start is geweest van mijn passie voor en uiteindelijke beroep als Frontend Webdeveloper. Inmiddels werk ik al weer heel wat jaren als "Frontender" en op 1 juni 2021 ben ik gestart bij SUREbusiness, waar ik graag mijn steentje wil bijdragen.

Samen met het team werken we aan SUREnet 2.0, een modern en toekomstbestendig platform waar iedereen die al met SUREnet werkt blij verrast door gaat worden en iedereen die er nog niet mee werkt over de streep gaat trekken...