Even voorstellen: Desley, Joost en Reginald

Aangenaam, ik ben Desley Hordijk:
Allereerst zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Desley en ik ben een jonge, frisse schadebehandelaar. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en ik studeer naast mijn baan een voltijd studie bedrijfseconomie aan Inholland Alkmaar.

Belangrijk bij het behandelen van schades is het gevoel wat je tussenpersonen en klanten geeft en de manier waarop je schades behandeld.

Kenmerkend voor mij is dat ik schades situationeel behandel en tegelijkertijd rekening houd met de huidige wet- en regelgeving.

Ik behandel schades streng maar rechtvaardig. Mijn antwoorden zijn direct – maar je weet altijd wat je aan mij hebt in het verdere proces! Voel je vooral niet aangevallen wanneer mijn antwoorden té direct zijn, dat ben ik en dat maakt mij tot wie ik ben.

Samen met jou als tussenpersoon help ik je graag verder. Want alleen red ik het niet, leren van elkaar en samen een doel realiseren. Mocht je vragen hebben, ik sta je graag te woord. Simpele, maar ook complexe vraagstukken neem ik graag met je door.

Ik ben Joost Loots:
Na mijn diplomering vorig jaar september ben ik per februari gestart bij SUREbusiness als IT medewerker. Ik houd er van om te helpen, ondersteuning te bieden en oplossingen te bedenken voor problemen. Deze kwesties brengen altijd uitdagingen met zich mee en samen met mijn collega’s kom ik graag tot de juiste conclusie.

Naast mijn werk bij SUREbusiness ben ik een fan van vissen en houd ik van een avondje gezelligheid.

Reginald Matthiessen, Acceptatiespecialist Aansprakelijkheid:
Ik ben op 1 maart 2020 in dienst getreden bij SUREbusiness. Voorheen heb ik bij diverse verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Sinds 1993 houd ik mij voornamelijk met aansprakelijkheid bezig. Ik vind het hierbij belangrijk dat de ondernemer een product krijgt die zo goed mogelijk is afgestemd op de activiteiten hij of zij uitvoert. Om tot een goede beoordeling te komen heb je professionals nodig.

Het feit dat SUREbusiness deze professionals al in huis heeft, heeft mij overtuigd om over te stappen.

Samen met mijn collega’s, hoop ik dan ook te kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van SUREbusiness. En in het bijzonder aan de ontwikkeling van het team Aansprakelijkheid.