Even voorstellen

Cor Francis

Vanaf 14 september 2020 versterk ik het ICT team van SUREbusiness. Mijn doel als programmeur is het moderniseren van SUREnet, de webapplicatie van SUREbusiness. Ondanks dat ik de jongste (20 jaar) ben van het bedrijf zal dat geen problemen voor me opleveren. De reden hiervoor is dat ik al op jonge leeftijd bezig was met programmeren. Het begon allemaal met een 2D game die ik zelf had gemaakt. Ik vond dat toen erg moeilijk omdat ik niemand in mijn omgeving had die hiermee bezig was waardoor ik alles zelf moest uitzoeken. Maar desondanks heb ik als kind door gezet en mijn eerste game zelf afgemaakt. Ik vond dit superleuk! En wist toen dat ik later iets in de ICT wilde gaan doen. Vele jaren later zijn we dan nu beland bij mijn eerste officiële ICT-baan bij SUREbusiness.

Su Yen Tan

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector heb ik vorig jaar een sprong in het diepe gewaagd en een overstap gemaakt naar de IT-sector. Voor mij was dit een mooie en logische stap. Uit de praktijk zag ik de problematiek en uitdagingen die bijvoorbeeld banken, verzekeraars en serviceproviders hebben op gebied van data (legacy systems), inefficiënte processen, lage klanttevredenheid en de behoefte(n) die zowel klanten/adviseurs op het gebied van automatisering en digitale oplossingen hebben. Dit was een gave kans om aan de andere kant te zitten en oplossingen te bieden die aansluiten op de wensen van de klant. Ook kwamen mijn ervaring en kennis van deze sector hier goed van pas.

Maar bloed kruipt waar het niet kruipen kan en de heimwee naar de financiële sector was groot. Met heel veel plezier ben ik 1 september 2020 gestart als Accountmanager bij dit mooie bedrijf. SUREbusiness is in mijn ogen top-of-the-bill, waar het gaat om innovatie en digitalisering. Het platform SUREnet is een mooie tool die onze adviseurs helpt om op een eenvoudige, efficiënte manier, samen met ons brede zakelijke productenpalet en expertise van onze acceptanten, klanten goed te adviseren. De mentaliteit, de drive, elke dag een beetje beter, spreekt me enorm aan.

En wie ik ben? What you see is what you get! Ik ben klant- en oplossingsgericht, open, eerlijk en duidelijk in mijn gesprekken en communicatie richting de adviseur. Afspraak is afspraak is key. Vertrouwen en een goede dosis enthousiasme zijn de basis voor mijn relatie met de klant. Ik doet dit niet alleen, maar samen met mijn collega’s van SUREbusiness.

Meer weten? Ik kom graag bij je langs.

Wessel Wolven

Graag stel ik mij voor, ik ben Wessel Wolven en ben 27 jaar oud en woon met mijn vriendin samen in Heiloo.

Ik heb 2 jaar gewerkt als administratief medewerker bij Meijers Assurantiën en één jaar bij Boval op de polis administratie.

De reden waarom ik heb gekozen voor SUREbusiness is omdat het een jong snel groeiend volmacht kantoor is gericht op zakelijke verzekeringen en aansluit op mijn ambities om in de zakelijke verzekeringen te werken. De schakel tussen assurantietussenpersonen en verzekeraars zie ik als toegevoegde waarde in de markt.

Als Acceptatie-assistent op de afdeling Verkeer en Transport ondersteun ik de acceptanten met alle voorkomende werkzaamheden. Door deze samenwerking hebben de acceptanten meer tijd om verder te schakelen met de adviseurs.