En wat zijn de plannen?

De drie pijlers van SUREbusiness zijn: kennis van MKB-risico’s, SUREnet en een breed assortiment dekkingen. En alle drie moeten we voortdurend verbeteren. Ook in 2022.

Kennis - Hoewel de 1,5 meter economie ons nog steeds parten blijft spelen gaan we dit jaar opnieuw workshops en kennis-bijeenkomsten inplannen. Vooralsnog doen we dat met Webinars – en daar blijven we ook mee doorgaan – maar we missen het face-to-face contact, want het blijft mensenwerk. Dus verwacht de uitnodigingen voor een kennissessie hier op ons uitgebouwde kantoor in Alkmaar.

SUREnet - We zijn al anderhalf jaar bezig om de gehele programmeercode en structuur van SUREnet te moderniseren, maar wat een klus is dat. Het vervelende is dat jullie daar nog weinig van gemerkt hebben, maar gelukkig komt daar binnenkort verandering in. SUREnet krijgt een nieuwe stijl met betere navigatie en we zullen ook meer gemak bieden in het gebruik. We hebben nog een meterslange wensenlijst die we willen implementeren zoals bijvoorbeeld de optie om rechtstreeks de polissen door ons te laten verzenden of om mutaties of taxatierapporten eenvoudiger te verwerken.

Assortiment - Het liefst zouden we willen zeggen dat je voor alle zakelijke risico’s bij ons terecht kunt, maar die ambitie kunnen we nog niet waarmaken. Uit een recente enquête onder onze kantoren komt duidelijk naar voren wat we zelf al vermoeden: er moeten meer producten in het schap. We gaan wel een belangrijke stap zetten om dat te verwezenlijken door het uitbreiden van het brand-aanbod in de vergelijking en – zeker zo belangrijk – co-assurantie oplossingen te bieden. Om dit te kunnen moeten we nog door een paar hoepels heen springen waaronder het lidmaatschap van het VNAB dat vereist is om als plaatsend beursmakelaar op te treden. De AFM vergunning is reeds binnen. Momenteel werken we de proposities uit voor brand en avb; je mag van ons verwachten dat we beurspolissen op de SUREbusiness manier gaan aanbieden. Dus met zo veel mogelijk efficiency en zo kort mogelijke doorlooptijd.

Wordt snel vervolgd! En veel succes gewenst met je eigen plannen in dit nieuwe jaar!