We hebben de chatfunctie op SUREnet volledig vernieuwd! We willen onszelf blijven verbeteren om zo onze adviseurs nog beter te ondersteunen. De chatfunctie die we gebruiken is een live chat.

Live chat is een online klantenservice applicatie voor websites. We gebruiken de live chat zodat onze adviseurs snel en gemakkelijk met ons in contact kunnen komen. Met de vernieuwde chatfunctie kunnen we de handelingen op SUREnet van de adviseur volgen. Een nieuwe mogelijkheid met deze  chatfunctie is dat onze acceptanten  realtime hulp kunnen bieden via gedeeld browsen. Ze kunnen hiermee de controle over je scherm overnemen om je zo te laten zien waar je moet zijn. Natuurlijk vragen we hier eerst je toestemming voor. Op deze manier kunnen we je snel hulp bieden als je ergens niet uitkomt. We kunnen je gewoon onderweg helpen aan een fijne ervaring. En dat is nog niet alles; via de chat kunnen we je ook documenten toesturen en na afloop van een chat heb je de mogelijkheid om het gesprek op te slaan bij de relatie in SUREnet.

Hoe werkt de chat voor jou als adviseur?
Rechtsonder in SUREnet zie je dit icoontje:

Chat icoon
Dit is het icoon waar je op moet klikken om een chat op te starten.

Als je hierop klikt krijg je het volgende te zien:


Binnen 5 seconden word je gevraagd met welke afdeling je contact zoekt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je bij het juiste team terecht komt.

Zodra je een keuze hebt gemaakt voor het juiste team kun je de live chat sessie beginnen.

Als je de chatsessie wilt beëindigen dan kun je de chat sluiten door op het kruisje rechtsboven te klikken, hierna krijg je de volgende vraag:

Je kunt ervoor kiezen de chat te annuleren, te koppelen aan een relatie of de beeindigen. Door te klikken op annuleren worden alle gegevens behouden zodat je later verder kunt gaan met je chat of je kunt kiezen deze te beëindigen. Kies je voor koppelen aan de relatie dan krijg je onderstaand scherm te zien.

Heb je vragen?
Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan met één van onze acceptanten via de telefoon of chat. We helpen je graag verder!