Samenwerking met Centraal Beheer

Begin dit jaar mochten wij Centraal Beheer als nieuwe business partner verwelkomen. Hiermee kan SUREbusiness het VvE- én vastgoedproduct van Centraal Beheer aanbieden!

Vereniging van Eigenaren-pakket

Bij Centraal Beheer kunnen VvE’s verzekerd worden tot een herbouwwaarde van 100 miljoen. De offertes zijn op SUREnet aan te vragen via de knop "Beursofferte". Vervolgens is het product Centraal Beheer VvE te kiezen. Na het beantwoorden van de eerste vragen, zal er nooit direct een premie worden afgegeven en moet er maatwerk worden aangevraagd. Na het invullen van de resterende gegevens vraagt een acceptant de offerte op bij Centraal Beheer en brengen we deze via SUREnet aan je uit. Als de relatie akkoord is met de offerte, dan kan het ondertekende aanvraagformulier per e-mail worden verstuurd aan team Bedrijfsmiddelen. Centraal Beheer verzorgt na acceptatie zelf de polisopmaak en de incasso. Een kopie van polis wordt digitaal door SUREbusiness verstuurd aan de adviseur.

Vastgoed

Ook kunnen we het vastgoed-product van Centraal Beheer aanbieden. Dit product is bedoeld voor middelgrote en grote vastgoedportefeuilles. Momenteel wordt dit product in SUREnet ingeregeld. Als je er op dit moment al gebruik van wilt maken, neem dan contact op met team Bedrijfsmiddelen op telefoonnummer 072 - 30 35 992. Zij kunnen je per email voorzien van het aanvraagformulier, waarmee via dit team de offerte opgevraagd kan worden bij Centraal Beheer.