Vakbeurs recycling in Gorinchem

Op woensdag 16 november 2022 heb ik de vakbeurs recycling bezocht. Daar ontmoet je alles en iedereen gerelateerd aan de recyclingbranche, een branche waarin SUREbusiness ook actief is. Wie ben ik? Coen de Smidt, Manager Co-assurantie Brand. Bij toeval werd mijn achterhoofd op de foto gezet toen de vakbeurs werd geopend en alle geïnteresseerden de beursvloer mochten gaan betreden. Wat leverde de vakbeurs mij op?

Ik heb gesproken met functionarissen van brancheverenigingen ten behoeve van de recycling industrie, ervaringen kunnen uitwisselen en wensen kunnen noteren. Daarnaast heb ik kennissessies bijgewoond, gesproken met relaties waarvoor SUREbusiness in samenspraak met de adviseur een verzekering oplossing heeft gevonden. Een zeer waardevolle vakbeurs als je werkzaam bent als – zou ik dat zo kunnen noemen – toeleverancier voor de branche.

De kracht van ons kantoor zit mede in het permanent blijven onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om Recyclingbedrijven te verzekeren, verzekerbaar te maken en/of te houden. Voor specifiek de metaalrecyclingbranche (dus sec Metaalrecycling) hebben we een nieuwe optie, naast de al bestaande mogelijkheden. Mocht je voor jouw relatie in dit specifieke recycling onderdeel willen weten wat de mogelijkheden zijn laat mij dat dan weten. Mijn telefoonnummer is 06 - 43 49 87 97 of je kunt altijd een e-mail sturen naar beurs@surebusiness.nl. Ik hoop je snel te spreken.