Blog Beurs Brothers

Bij het schrijven van deze tekst zijn we halverwege de Pilot Beurs beland. Opvallend is dat steeds meer adviseurs ons weten te vinden en verrast zijn hoe snel de faciliteiten een premie geven. Het is daarom zeker interessant om ook al lopende posten eens tegen het licht te houden om te kijken of het nóg beter kan voor de klant. We zien heel mooie offertes komen uit het razendsnelle systeem.

Naast de zaken die wel in de faciliteit passen komen de adviseurs die meedoen aan de pilot met uitdagende zaken als het gaat om brand- en AVB-risico’s. Echt maatwerk, en dat die zaken vaak wat exotischer zijn is niet onlogisch.

De meeste adviseurs komen in deze pilot toch met de zaken, die nog niet lopen, waarop ze in concurrentie zijn of die lastiger in de markt te zetten zijn. Er zitten mooie uitdagingen tussen van grote recyclingbedrijven tot babyartikelen en van bedrijfsverzamelgebouwen tot bedrijven die het glasvezelnet aan het aanleggen zijn. Ons hart gaat er in ieder geval sneller van kloppen, want we houden van die uitdagingen!

Dus als jullie een keer tijd hebben tussen alle pepernoten, taaitaai en kerststollen door dan zien we graag SUREnet overbelast raken met jullie berekeningen, of, nog mooier, offerteverzoeken. We kunnen goed zien dat we op de goede weg zijn, maar de kracht van SUREnet kunnen we nog meer gebruiken en inzetten.

Vanuit Alkmaar wensen we jullie graag een ‘Heerlijk Avondje’ en veel gezelligheid met eenieder die jullie dierbaar is.

Hartelijke groet,

The Beurs Brothers!