Wat zijn onze beursmogelijkheden?

Verschil faciliteit en Open Broked 

Als pilot kantoor heb je toegang tot de beursfaciliteit in SUREnet. Je kan eenvoudig berekeningen maken voor brandrisico's tot 20 miljoen (gecumuleerd). Of voor aansprakelijkheidsrisico's voor bedrijven met een maximale omzet van 25 miljoen. Bij een nieuwe offerte kies je voor verzekeringspakket “SUREbusiness Beurspolis” .

Let goed op dat er altijd de mogelijkheid is om ‘Open Broked’ aan te vragen als de faciliteit geen premie geeft. Dit werkt hetzelfde als maatwerk aanvragen. De brand-faciliteit geeft vanaf EUR 5.000.000 premie. Risico's die lager liggen qua verzekerd bedrag, maar niet in volmacht passen, kunnen we oppakken als ‘Open Broked’, dus meldt het aan via maatwerk. 

Kom je er niet uit? Bel ons even we helpen je graag verder. 

Samen een flesje ploppen

Om deze mijlpaal feestelijk in te luiden zijn onze account- en beursmanagers deze maand op pad geweest met flesjes bubbels. Zelf vieren we onze mijlpalen altijd met een glas champagne. Hoe leuk is het dan om samen met jullie deze traditie voort te zetten?! Bij het sluiten van de eerste polis verwachten we dan ook zeker een leuke foto. Mocht je nog geen flesje hebben ontvangen komen we die binnenkort zeker even langsbrengen.