Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor kappers

Degene die regelmatig adviseren over aansprakelijkheid zullen nu wel een beetje lachen om deze titel. En toch krijgen we deze vraag met enige regelmaat. Net als die voor kappers. Er zijn partijen in de markt die voor deze doelgroepen beroepsaansprakelijkheidspakketten aanbieden. Daar is een handige marketeer bezig geweest.

Dat bracht een van onze kantoren ertoe om ons te vragen waarom wij dit niet bieden. De dekking voor kappers is immers niet opgenomen in de beroepenlijst. Maar je kunt wel dekking vinden als je bij de Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven kijkt. Tijdens de WFT-examens hebben we tenslotte allemaal geleerd dat de aansprakelijkheidsverzekering zaak- en personenschade (of letselschade zo je wilt) dekt.

En zo gek is de vraag natuurlijk ook niet. Maar als je adviseert dan moet je je wel even in deze materie verdiepen. Vandaar dat we hier in deze nieuwsbrief er nader op ingaan.

Zakendoen met SUREbusiness zou moeten betekenen dat je als adviseur weet met wie je te maken hebt als je ons aan de lijn hebt of chat. Daar hechten we zelf sterk aan en we willen dat graag faciliteren. Vandaar dat we dit jaar zijn begonnen met het organiseren van kennismakingsdagen op ons prachtige kantoor. Dat geeft je de gelegenheid om eens face-to-face met acceptanten of schadebehandelaars te spreken en elkaar beter te leren kennen. Dat maakt het samenwerken een stuk makkelijker en prettiger. We streven ernaar om al onze kantoren een keer hier in Alkmaar te ontvangen en wegwijs te maken.

En mocht je ook zakendoen met NH1816 dan kun je mooi een combinatie maken met Oudkarspel.

Goede zaken en hopelijk tot zien in Alkmaar!