We zijn blij je te laten weten dat we voor het verzekeren van werkmaterieel nu ook de producten van ASR kunnen aanbieden. ASR is een gerenommeerde werkmaterieel verzekeraar met een gespecificeerd werkmaterieel product met enkele afwijkende mogelijkheden.

Bij enkele soorten interne transportmiddelen bijvoorbeeld, zoals een heftruck, is er de mogelijkheid om premie te berekenen op basis van het hefvermogen. Door de lange levensduur van werkmaterieel is dit vooral handig bij het verzekeren van de wat oudere 2e hands machines, waarbij de cataloguswaarde moeilijk te achterhalen is.

Schade aan de last van interne transportmiddelen, wat standaard op een werkmaterieel verzekering is uitgesloten, kan d.m.v. een toeslag op de WA(M) tot een premier risque verzekerd bedrag van €10.000,- worden meeverzekerd.

ASR hanteert standaard een nachtclausule voor diefstalpreventie. De machine wordt gestald in een zeecontainer of afgesloten pand. Als de machine niet past, dan wordt gekeken naar het risico en kan een diefstalpreventie systeem geëist worden.

Voor schade aan eigen zaken geldt een relatief hoog verzekerd bedrag van €500.000,-.