Even voorstellen!

Wiljan

'Na een periode bij Nationale Nederlanden, Achmea en de Rabobank, ben ik bij SUREbusiness als Sluiter gestart.

Ik richt me op Aansprakelijkheid, CAR, Cyber en andere verzekeringsgebieden (behalve brand). Hierbij vind ik het belangrijk om dicht bij de adviseur te staan en zo te helpen om bedrijven verzekerbaar te houden.

Met mijn eerder opgedane ervaring en wens om verzekeren voor de klant en adviseur zo toegankelijk mogelijk te maken wil ik mijn steentje bijdragen aan de (digitale) ontwikkeling van de beursafdeling. Zo ontwikkelen we ons verder als dé online dienstverlener in de intermediaire advieswereld.' 

Alice

'Ongemerkt zijn er voor mij alweer 12,5 jaar in de verzekeringsbranche voorbijgevlogen. En daar blijft het niet bij, want onlangs (april 2024) ben ik het team applicatiebeheer, daar waar de inregeling en het onderhoud van producten en tarieven in SUREnet wordt bijgehouden, komen versterken.

Voorheen ben ik werkzaam geweest bij een assurantiemakelaar waar ik me als backofficemedewerker heb ingezet voor de opmaak van (beurs)polissen voor brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen voor het bedrijvensegment. Daarnaast heb ik ook als stakeholder gekeken naar proces- en softwareverbetering van diverse systemen.

Omdat mijn interesse de afgelopen jaren steeds meer richting IT-processen is gegaan, heb ik de kans om bij SUREbusiness als applicatiebeheerder aan de slag te gaan met beide handen aangegrepen! Er valt voor mij een boel te leren en daar kijk ik erg naar uit!' 

Eppo

'Mijn naam is Eppo Kuiper, en ik ben sinds 2001 werkzaam in het verzekeringsvak.

Ik ben begonnen bij een maatschappij, later bij een intermediair en sinds 2008 bij een volmachtbedrijf. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het werken voor en met volmachten.

Sinds 1 maart 2024 ben ik werkzaam als Acceptant Bedrijfsaansprakelijkheid bij SUREbusiness. Een gezellig en mooi bedrijf, volop in ontwikkeling en het is heel mooi om daar deel van te mogen uitmaken.

Naast mijn werk, wandel en fiets ik graag en bezoek ik graag concerten. Buiten zijn is mijn tweede thuis, en ik vind het heerlijk om lekker buiten mijn hoofd leeg te maken, door een wandeling langs het strand of door de duinen te maken.' 

Tessa

'Mijn naam is Tessa Huisman en ik kom uit Hoorn. Sinds kort versterk ik het backofficeteam bij SUREbusiness. Dit is een hele verandering voor mij want dit is mijn eerste kijkje in de verzekeringswereld!

Hiervoor heb ik jaren in de horeca en de retail gewerkt. De afgelopen jaren heb ik met plezier als supervisor bij een hotelreceptie gewerkt, echter werd het tijd om weer wat nieuws te leren.

Via via kwam ik op de vacature Backoffice specialist uit en hier werd ik direct enthousiast van. Ik ben dan ook erg blij dat ik sinds begin april de kans heb gekregen om bij SUREbusiness verder te leren en mijzelf te ontwikkelen!

In mijn vrije tijd kook ik liever niet, maar hou ik wel van lekker eten. Ook hou ik van reizen, leuke dingen doen met vrienden en ben ik vaak bij mijn familie te vinden.' 

Tom

'Mijn naam is Tom de Rooij en ik woon in Hoorn. Ik ben getrouwd en heb twee zonen.

Na mijn opleiding commerciële dienstverlening ben ik gestart bij een bank als cliëntadviseur en systeembeheerder.

Omdat de automatisering mij meer trok begon ik als systeembeheerder bij een bedrijf dat zich bezighield met de ontwikkeling van een assurantiepakket. In de periode dat ik daar heb gewerkt kreeg ik de mogelijkheid de verzekeringsbranche te leren kennen en ook met andere werkzaamheden in aanraking te komen die te maken hadden met het assurantiepakket.

Na enkele jaren een uitstapje gemaakt te hebben in de telefonie kwam ik toch weer terug in de verzekeringen omdat daar mijn interesse en vakbekwaamheid ligt. Dat mocht ik laten zien bij een andere serviceprovider in de functie van applicatiebeheerder. Sinds 1 april 2024 heb ik de overstap gemaakt in dezelfde functie naar SUREbusiness.' 

Ank

'Als Marketing & Communicatie coördinator bij SUREbusiness zet ik mij in om onze relatie met aangesloten verzekeringsadviseurs te versterken. Dit doe ik door een scala aan communicatiekanalen te beheren, waaronder diverse nieuwsbrieven (algemeen, productwijzigingen en beursupdates), onze aanwezigheid op social media, het coördineren van zowel relatie-events als opleidingen en het up-to-date houden van onze website.

Na mijn studie ben ik begonnen in de toeristische sector, waarna ik mijn weg vond naar marketing & communicatie. Ik heb ervaring opgedaan als projectmanager bij organisaties zoals Amsterdam Marketing en KWF.

Bij SUREbusiness maak ik deel uit van een dynamisch en enthousiast team. Hier is geen dag hetzelfde, mede dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kan ik snel schakelen en nieuwe initiatieven direct uitrollen.

En als kers op de taart: SUREbusiness bewijst dat de verzekeringsbranche allesbehalve stoffig is. Het is een bruisende en uitdagende sector waar ik elke dag met veel plezier aan bijdraag!'

Fraukje

'Mijn naam is Fraukje Bleijendaal en ik woon in Assendelft samen met mijn vriend en zoon.

Hiervoor ben ik 15 jaar werkzaam geweest als inkoper voor een wereldwijde organisatie.

Wat ik ontzettend leuk vind is structuur aanbrengen in processen en duidelijke doelstellingen en taken zichtbaar maken. Onder andere daarom heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe functie en sinds 1 april ben ik werkzaam bij SUREbusiness, als managementassistent.

Wat een ontzettend leuk bedrijf is dit en wat een professioneel en leuk team!'