Even voorstellen!

 

Bianca

'Ik ben Bianca Silva, geboren in 1996 in Brazilië en nu woonachtig in Alkmaar. Voordat ik begon bij SUREbusiness, ben ik werkzaam geweest als expediteur bij Avi Air.

Hoewel ik mijn vorige baan erg leuk vond, heb ik besloten me te richten op de financiële wereld. Dit is immers het gebied waarvoor ik heb gestudeerd en waar mijn ware passie ligt. Vanaf januari 2024 kreeg ik de kans om het Surebusiness-team te versterken, iets waar ik ontzettend blij mee ben.' 

Daan

‘Mijn naam is Daan Klercq, geboren in 2003 en woonachtig in Heerhugowaard. De afgelopen jaren heb ik een Bachelor Finance & Control (bedrijfseconomie) gedaan bij Hogeschool Inholland waarbij ik nu in het laatste jaar zit.

Sinds begin februari 2024 ben ik in dienst getreden bij SUREbusiness op de applicatiebeheer afdeling, een prachtige kans om de opgedane kennis en vaardigheden in praktijk te brengen en meer ervaring op te doen in de  assurantiemarkt.

Mijn streven is om mij bij SUREbusiness op professioneel vlak verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei van het bedrijf.’

Shanna

'Mijn naam is Shanna Poel en ik ben 21 jaar oud. Ik ben woonachtig in De Rijp, samen met mijn ouders en 3 broers.

De studie die ik volg is Business Studies met een specialisatie in HRM. Ik volg deze opleiding aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Op dit moment ga ik afstuderen bij SUREbusiness op de afdeling Personeel & Organisatie. Het afstudeertraject begint vanaf februari 2024 tot en met juni 2024.

Tijdens het afstuderen ga ik mij richten op het binden en boeien van personeel in de verzekeringsbranche. Ik kijk uit naar een leuke en leerzame tijd bij SUREbusiness!' 

Wouter

'Mijn naam is Wouter van Trappen, 21 jaar oud, geboren en getogen op het ‘geheime’ Waddeneiland Wieringen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de padelbaan of het voetbalveld.

Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie Banking and Insurance aan de Hogeschool Inholland te Den Haag. Inmiddels heb ik al wat jaren ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche, voornamelijk op het gebied van schade zakelijk.

In het kader van mijn studie ben ik begonnen aan mijn (meewerk-)stage op de afdeling Acceptatie Bedrijfsmiddelen. Ik hoop mij hier de komende tijd verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan dit mooie bedrijf!' 

Jim

'Mijn naam is Jim Tijm, geboren in 1995 en woonachtig in Schagen. Momenteel zit ik in mijn 4e studiejaar van de opleiding Finance & Control op het Hogeschool Inholland Alkmaar.

In eerste instantie ben ik bij SUREbusiness gekomen voor mijn scriptie, maar met het onderzoek ga ik pas na de zomervakantie starten. Zodoende ben ik momenteel fulltime in dienst op de afdeling Applicatiebeheer, totdat ik half april mijzelf weer ga storten op mijn studie en in mindere mate aanwezig zal zijn bij SUREbusiness.

Voor mij is de verzekeringsbranche een compleet nieuw terrein, dus ik ben erg benieuwd naar wat er allemaal op mijn pad zal komen. Ik hoop mezelf te kunnen ontwikkelen en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan het hele bedrijf!' 

Maarten

'Mijn naam is Maarten Zilver, 24 jaar oud en ik kom uit Ursem. Met mijn achtergrond in rechten aan de Hogeschool van Amsterdam had ik in eerste instantie niet verwacht dat ik in de verzekeringssector terecht zou komen. Zeker niet met mijn specialisatie binnen het publiekrecht. Maar ik heb het hier super naar mijn zin, zit hier zeker op mijn plek en ik leer elke dag nieuwe dingen.

Verder houd ik van sport en dan in het bijzonder voetbal. Ik ben daarom zo nu en dan te vinden op de tribune bij de beste club van Nederland (Ajax dus). Daarnaast houd ik ervan om met mijn vrienden af te spreken en hiermee wat te gaan drinken.'