Even voorstellen!

 

Natasja

'Na jarenlang bij de backoffice en midoffice bij een bank te hebben gewerkt in de  beleggingssector heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar backoffice verzekeringen. De eerste 3 jaar voor de Vereniging van Eigenaren en daarna nog 3 jaar voor de publieke sector.

Ik zag de vacature voor Backoffice specialist Beurs en daar werd ik erg enthousiast van! Het is altijd fijn om nieuwe dingen te leren en helpen te ontwikkelen. De positieve ”vibe” die hier heerst is ontzettend fijn.

Ik hoop mijzelf op professioneel vlak verder te ontwikkelen en mijn steentje bij te dragen om dit bedrijf nog verder te laten groeien en nog mooier te maken.'

 

Shannon

'Mijn naam is Shannon de Moel. Ik ben 22 jaar en woon in Obdam. Op dit moment ben ik vierdejaarsstudent Business Studies aan Hogeschool Inholland in Den Haag. Vanaf mijn derde studiejaar ben ik de afstudeerrichting Banking & Insurance gaan volgen en heb ik locatie Alkmaar ingeruild voor Den Haag. Vanaf 20 november 2023 ben ik begonnen bij SUREbusiness en in januari begin ik hier met mijn afstudeerstage.

Na mijn vorige stage op de afdeling Particulier bij een tussenpersoon, heeft de verzekeringsbranche mijn interesse gewekt. Tijdens mijn zoektocht naar een afstudeerstage ben ik ook gaan zoeken naar bedrijven in de verzekeringsbranche en ben ik terechtgekomen bij SUREbusiness. Ik hoop bij SUREbusiness mijn kennis te kunnen vergroten rondom de zakelijke verzekeringen en een leuke en leerzame tijd te hebben.'