AI-chatbot

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan onze nieuwste medewerker: onze gloednieuwe AI-chatbot! Deze intelligente virtuele assistent staat paraat om al jullie vragen over SUREnet deskundig te beantwoorden.

Waarom een AI-chatbot?

We begrijpen dat jullie wellicht vragen hebben over verschillende aspecten van SUREnet, van technische details tot tips voor optimaal gebruik. Om jullie ervaring te verbeteren en direct toegang te bieden tot de informatie die jullie nodig hebben, introduceren we deze geavanceerde chatbot.

Wat maakt onze chatbot uniek?

Onze AI-chatbot is niet zomaar een standaard virtuele assistent. Deze chatbot is getraind met behulp van de nieuwste AI-technologieën en heeft diepgaande kennis van SUREnet. Of je nu vragen hebt over functionaliteiten, instructies voor het gebruik van bepaalde functionaliteiten of vragen hebt over de incassodatum voor je klant, de chatbot staat altijd voor je klaar.

Belangrijkste kenmerken:

Snelheid en Efficiëntie: De chatbot reageert onmiddellijk op jullie vragen, waardoor jullie niet hoeven te wachten op ondersteuning.

24/7 Beschikbaarheid: Of het nu dag of nacht is, de chatbot staat altijd klaar om te helpen, zodat jullie niet gebonden zijn aan kantoortijden.

Diepgaande Kennis over SUREnet: Onze chatbot begrijpt de complexiteit van SUREnet en kan gedetailleerde informatie verstrekken over diverse aspecten van de applicatie.

Gebruiksvriendelijkheid: De interface is ontworpen met jullie gebruikersgemak in gedachten, zodat zelfs nieuwe gebruikers snel vertrouwd raken met de chatbot.

Wat kan de chatbot (nog) niet?

De chatbot kan geen vragen beantwoorden over de inhoud van dossiers van klanten. Daarvoor staan we je graag persoonlijk te woord via de telefoon.

Hoe krijg je toegang tot de chatbot?

Het is eenvoudig! Jullie kunnen de chatbot benaderen via de chatfunctie op SUREnet. Klik op het chatpictogram rechtsonder en begin met typen. De chatbot zal jullie prompt begeleiden.