Even voorstellen!

 

Dana

 

Mijn naam is Dana Deen. Ik ben 20 jaar en kom uit Bergen. Op dit moment ben ik derdejaars student HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds september 2023 ben ik een meewerkstagiaire bij SUREbusiness op de afdeling Beroeps- en Bestuursaansprakelijkheid. De keuze voor SUREbusiness is gebaseerd op de fijne indruk die ik kreeg van het bedrijf en de medewerkers tijdens het sollicitatiegesprek. Zelf heb ik geen ervaring met verzekeringen en hoop bij SUREbusiness mijzelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van zakelijke verzekeringen en het interessante stuk aansprakelijkheid! 

 

Martien

 

Hoi, ik ben Martien Kroon en ik ben werkzaam als software developer bij SUREbusiness. Voordat ik bij SUREbusiness aan de slag ging heb ik 10 jaar bij een Payroll & HR bedrijf gewerkt en een tijdje als zzp'er. Programmeren is voor mij een hobby, waar ik ook mijn werk van heb kunnen maken. Mijn motivatie is mezelf willen verbeteren, op technisch vlak, maar ook daarbuiten. Ik wil graag weten hoe dingen in elkaar zitten en waarom ze zo in elkaar zitten, om hiervan te leren en ze te verbeteren waar mogelijk.

 

Yvonne

 

Ik ben Yvonne Cremers en sinds september 2023 werkzaam bij SUREbusiness op de backoffice. Sinds 1992 ben ik werkzaam in verzekeringen. Ik heb verschillende functies gehad bij zowel de tussenpersoon als bij de verzekeringsmaatschappij om zoveel mogelijk kanten van de verzekeringsbranche te kunnen verkennen. De laatste 3 jaar ben ik schadebehandelaar geweest binnen de particuliere verzekeringen. Mijn keuze voor werken in de zakelijke verzekeringen is gelegen in het feit dat SUREbusiness een mooie drive heeft om te ontwikkelen en te groeien. Dat spreekt mij heel erg aan.

 

Dave

 

Mijn naam is Dave Herts, geboren in 2001 en woonachtig in Heiloo. De afgelopen jaren heb ik een Bachelor Bedrijfskunde en een Master Finance afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds september 2023 ben ik in dienst getreden als trainee bij SUREbusiness, een prachtige kans om de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en de zakelijke assurantiemarkt te verkennen. Ik hoop me bij SUREbusiness op professioneel vlak verder te ontwikkelen en bij te kunnen dragen aan de groei van het bedrijf.

 

Jordy

Ik ben Jordy de Koning, en sinds oktober 2023 vervul ik de rol van full-stack ontwikkelaar bij SUREbusiness. Mijn reis in de wereld van softwareontwikkeling begon in 2014 als een gepassioneerde hobby, waar ik geleidelijk mijn beroep van heb gemaakt. Sinds 2018 ben ik met veel passie werkzaam als full-stack softwareontwikkelaar. Mijn focus ligt op alle facetten van softwareontwikkeling en de daarmee samenhangende aspecten. Daarbij streef ik naar leesbare code, intuïtieve gebruikerservaringen, ontwikkelprocessen die zo veel mogelijk denkwerk uit handen nemen, dataveiligheid en de snelheid van het gehele systeem.

Bij SUREbusiness zet ik me in voor de vernieuwing en verbetering van zowel SUREnet als de interne ontwikkelprocessen. Daarbij streef ik ernaar om niet alleen innovatieve oplossingen te bieden, maar ook om een impact te creëren die daadwerkelijk nuttig is en waarde toevoegt voor de assurantieadviseur. Wat mij voldoening geeft, is de ingebruikname van nieuwe of verbeterde functionaliteit die dat effect creëert.