Even voorstellen!

Christiaan

Graag stel ik mezelf even aan je voor. Mijn roots liggen in het pittoreske Oudesluis, maar tegenwoordig noem ik het prachtige Alkmaar mijn thuis, waar mijn vriendin en ik een heerlijk huisje hebben. Programmeren is mijn absolute passie. Mijn specialiteit is C#, maar door de jaren heen heb ik me ook verdiept in diverse andere objectgeoriënteerde talen. In 2012 ben ik begonnen als full-stack ontwikkelaar, en tegenwoordig specialiseer ik me vooral op het gebied van backend-ontwikkeling. Sinds juli 2023 ben ik als back-end developer bij SUREbusiness onder andere verantwoordelijk voor zaken zoals het veilig opslaan van gegevens en het snel kunnen presenteren van informatie aan de gebruikers van SUREnet. Mijn missie: het versnellen van het gehele SUREnet-platform.

Bruce

Als UX-Developer vervul ik een dubbele rol binnen het IT-team van SUREbusiness.

✏️ Ten eerste ben ik als User Experience Designer verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid van SUREnet. Dit doe ik voornamelijk door schetsen te maken voor nieuwe pagina's en functionaliteiten. Met de juiste informatie, indeling, animaties, en feedback probeer ik onzekerheden weg te nemen en een goed gevoel achter te laten bij bezoekers van SUREnet. In zekere zin ben ik dus een soort website-psycholoog.

⏳ Zodra mijn schetsen af zijn, zorgen de User Interface Designers ervoor dat alles wat praktisch is ook mooi wordt vormgegeven, en de backend-developers dat alle informatie die op de pagina moet komen te staan beschikbaar is. Hier hoef ik zelf niks voor te doen, maar ik maak wel gebruik van het resultaat in mijn tweede rol.

🧑🏽‍💻 Ten tweede schrijf ik als Front-end Developer namelijk de code die SUREnet zijn opmaak geeft, en plaats alle informatie op de juiste plek. Het schrijven van code is een stuk praktischer dan een ontwerp laten inspelen op gevoel, maar vormt voor mij een leuke combinatie tussen ideevorming en creatie. Op deze manier ben ik betrokken bij het eerste idee, en de laatste puntjes op de i.

Xander

Mijn naam is Xander Lablans en ik kom uit Heerhugowaard. Ik ben getrouwd met Annika en samen hebben wij drie kinderen: 2 meisjes en 1 jongen. Ik sport graag (kickboksen) en wanneer ik nog wat vrije tijd over hou vind ik het (meestal) leuk om te klussen in en om het huis. Ons huis is een jaren 30-woning. Erg leuk en sfeervol, maar het betekent ook dat je eigenlijk nooit écht klaar bent met onderhoud. Nog liever zoek ik regelmatig de gezelligheid met familie en vrienden. Bij voorkeur onder het genot van lekker eten en/of een wijntje. De afgelopen vijf jaar ben ik bij Nh1816 in Oudkarspel als productontwikkelaar verantwoordelijk geweest voor het beheer en ontwikkeling van het particuliere verzekeringsaanbod. Daarvoor (2007-2017) werkte ik met veel plezier in verschillende rollen (Acceptatie MKB, Garage en Volmacht) bij Delta Lloyd in de zakelijke verzekeringsmarkt.

Per 1 augustus ben ik als Acceptatiespecialist onderdeel van team Bedrijfsmiddelen. Ik hoop hier snel m’n draai te vinden en kijk ik er naar uit om met de ervaring die ik meeneem een mooie bijdrage te gaan leveren aan de verdere groei en ambities van SUREbusiness.

Carola

Mijn naam is Carola Vuijk, 49 jaar oud en woonachtig in Beverwijk, samen met mijn man en 2 dochters. Ik ben sinds 1 juli van dit jaar werkzaam als Backoffice specialist bij SUREbusiness. Voor SUREbusiness heb ik bijna 24 jaar bij een tussenpersoon gewerkt en hier veel ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Ik wil graag mijn kennis verder ontwikkelen, zodat ik het team goed kan ondersteunen!

Elief

Mijn naam is Elief Türkmen en ik ben 17 jaar oud. Ik ben geboren in 2005 in Oranjewoud, daarna ben ik verhuisd naar Wageningen en sinds 2010 woon ik in Bergen. Voorheen heb ik een horeca baantje gehad, hockey training gegeven en hier en daar wat opgepast. Dit jaar heb ik mijn gymnasium diploma gehaald en nu heb ik een tussenjaar. Ik ga vanaf november naar Oostenrijk om een half jaar ski- en snowboard les te geven. Tot ik vertrek ben ik aan het werk bij SUREbusiness als ondersteuning bij het Backoffice team. Ik doe met name administratief werk en leer elke dag wat nieuws van de collega’s. Ondanks dat ik nog jong ben en dit mijn eerste kantoorbaan is, ben ik me al snel op mijn gemak gaan voelen door de aangename sfeer. Ik hoop in de volgende paar maanden wat veelzijdigere taken op me te kunnen nemen om de verzekeringsbranche en SUREbusiness in het bijzonder beter te leren kennen.

Wijnand

Ik ben Wijnand Schenk. Drieëntwintig jaar oud, geboren in Rotterdam en momenteel woonachtig in Bergen (NH). Ik ben afgelopen studiejaar gestopt met mijn studie Rechten aan de universiteit van Amsterdam. Dit jaar doe ik bij SUREbusiness tot en met eind februari werkervaring op als ondersteuner bij het team Schade. Tegelijkertijd spaar ik voor een reis naar Zuid-Amerika. Tijdens dit jaar zal ik ook meerdere open dagen bezoeken om te kijken of er een studie is die beter bij mij past. Mijn grote hobby is American football. Hiernaast ben ik ook seizoenkaarthouder bij FC Utrecht (vermoedelijk de enige in de provincie Noord-Holland en sowieso bij SUREbusiness). Ik hoop bij SUREbusiness te leren hoe het er bij een middelgroot kantoor aan toe gaat.