Koppelen relatie om maatwerk aan te kunnen vragen in SUREnet

SUREnet is non-stop in ontwikkeling. Zo hebben we recent een aantal onderdelen van de aanvraagstraat veranderd. Het is mogelijk om een losse berekening te maken en snel zonder een relatie daaraan te koppelen de premies te vergelijken.

Maatwerk

Het kan voorkomen dat er geen standaardtarief is voor een relatie. Door rechtsboven op '+ Relatie koppelen' te klikken kom je in het relatiescherm. 

Voor een offerte of maatwerkverzoek is het noodzakelijk om een nieuwe relatie op te voeren of een bestaande relatie te koppelen.

Voorbeeld

Stel je wilt een bedrijfspand verzekeren met meer dan 150 zonnepanelen. Dit risico kent geen standaardtarief. Door maatwerk aan te vragen kunnen wij het risico beoordelen en voorleggen bij de verzekeraar. Wanneer er geen relatie gekoppeld is werkt de maatwerkknop niet.

Vergeet dus niet om een relatie aan te maken en die te koppelen aan je offerte. Dit is niet alleen handig voor maatwerk, maar staat natuurlijk ook netter op je offerte. Mocht je er niet uitkomen neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.