Even voorstellen!

Kerstin

Ik werk al ruim 30 jaar binnen in het verzekeringsvak. Ik heb bij een verzekeringsmaatschappij, een aantal adviseurs/makelaars en een serviceprovider gewerkt en nu heb ik sinds 1 januari mijn plek gevonden bij SUREbusiness. De laatste vijftien jaar was ik volmacht en beurs acceptant voor de zakelijke Brand- en AVB-risico’s. Nu ga ik aan de slag als Acceptatiespecialist AVB en mag ik voor SUREbusiness de volmacht en beursportefeuille helpen uitbouwen en vergroten.

Naast het werk heb ik ook nog andere hobby’s; ik lees graag (al is het tegenwoordig meer luisteren dan lezen), kijk ik graag naar films en series (bijna alles behalve romantische comedy’s) en uiteraard ga ik graag op vakantie (geen warme strandvakanties) en hou ik van fietsen/wandelen in mijn vrije tijd.

Canan

Mijn naam is Canan, 24 jaar oud en woonachtig in Alkmaar. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam als acceptant beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn HBO Rechten studie en schrijf ik mijn scriptie bij SUREbusiness, zowel leren en werken dus. Ik heb hiervoor ruim vier jaar gewerkt in de financiële branche, daarna heb ik nog een tijd bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst gewerkt.

Vanaf het eerste contactmoment met SUREbusiness voelde ik direct een klik! De werkwijze, collega’s, missie en visie spraken mij direct aan. Ik hoop bij SUREbusiness kennis op te doen van de verzekeringsbranche en dan met name op het gebied van aansprakelijkheidsrecht.

Bibi

Mijn naam is Bibi Winter. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Assendelft. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding Business Studies aan de Hogeschool Inholland in Den Haag. Ik volg sinds het derde jaar de afstudeerrichting Banking & Insurance. Ik ben 23 januari 2023 begonnen bij SUREbusiness aan mijn afstudeerstage. Vorig jaar heb ik tijdens mijn stage bij een verzekeringstussenpersoon kennis gemaakt met de verzekeringsbranche. Dit is mij erg goed bevallen en daarom heb ik ook gekozen voor een afstudeerstage in de verzekeringsbranche.

Tijdens mijn zoektocht voor een leuke afstudeerorganisatie ben ik bij SUREbusiness terecht gekomen. Binnen de organisatie hangt een erg gemoedelijke, verwelkomende en gezellige sfeer, waardoor je je snel op je gemak voelt. Ik hoop bij SUREbusiness mijn kennis op het gebied van verzekeringen te vergroten en ik kijk uit naar een zeer leerzame en leuke tijd. 

Wessel

 

Ik ben Wessel Korver en sinds 1 februari onderdeel van het team Bedrijfsaansprakelijkheid en Rechtsbijstand. Ik ben geboren in 1999 en al die tijd woonachtig geweest in het kleine Breezand, een dorpje in de Noordkop. Op dit moment studeer ik ook nog aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar. Hier volg ik de opleiding Business Studies. Door een vriend ben ik bij SUREbusiness terechtgekomen. Hij wees mij op een openstaande vacature. Hier besloot ik op in te gaan want na lang pakketbezorger te zijn geweest vond ik het ook wel tijd om meer uitgedaagd te worden. Ik kan het werk bij SUREbusiness dan ook goed combineren met het volgen van mijn opleiding. Ik ben blij om onderdeel uit te mogen maken van dit mooie team en ik kijk er dan ook naar uit om mij te ontwikkelen op het gebied van verzekeringen.