Even voorstellen!

Milco

Samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik op Texel. Na jaren op het eiland werkzaam te zijn geweest, heb ik nu de keuze gemaakt om het aan de 'overkant' te proberen. Zodoende ben ik augustus 2022 gestart als ontwikkelaar bij SUREbusiness. SUREbusiness biedt met SUREnet 2.0 een innovatief platform gebouwd met behulp van vooruitstrevende technologieën. Dat maakt dat ik bij SUREbusiness mijn persoonlijke ontwikkeling een nieuwe stimulans kan geven. Ik kijk er naar uit om de komende tijd mijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het platform te leveren.

Max

Mijn naam is Max Solkesz en ik ben geboren in het jaar 1999. Ik ben woonachtig in Julianadorp waar ik met veel plezier woon, omringd door mijn vrienden en familie.
Ik studeer aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar met de afstudeerrichting ondernemen. Ik ben bij SUREbusiness terecht gekomen toen een vriend van mij vacatures deelde op zijn sociale media waar ik op besloot te reageren. Na heel veel verschillende bijbaantjes vond ik het weleens tijd dat ik een baan zocht die meer zou aansluiten bij mijn ontwikkelbehoefte. Toen ik voor het eerst bij SUREbusiness binnenkwam voelde ik gelijk een fijne sfeer en ik ben dan ook blij dat ik per 01-09-2022 deel uitmaak van het team. Ik kijk er naar uit om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van verzekeringen en samen te werken met het mooie team van SUREbusiness.

Boris (stagiair)

Ik ben Boris Honig en kom uit Sint Pancras. Computers in zijn geheel hebben al jaar en dag mijn interesse. Van gamen tot het bouwen van de computers zelf. Daardoor ben ik toch maar eens gaan kijken naar een opleiding op dat gebied. Ik ben toen uitgekomen bij de opleiding tot Software Developer. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding, loop ik stage bij SUREbusiness. Op 1 september ben ik begonnen met de gedachte een hoop te leren en veel kennis op te doen met het ontwikkelen van het nieuwe SUREnet 2.0.

Jimmey 

Mijn naam is Jimmey Wolven, 22 jaar oud. Ik kom uit het mooie Heiloo en vind het fijn dat ik lekker met de fiets naar mijn werk kan. Sinds 1 september mag ik onderdeel uitmaken van het Backoffice Team. Voordat ik bij SUREbusiness in dienst ben gekomen ben ik voornamelijk in de administratieve wereld werkzaam geweest. Na het behalen van mijn WFT certificaten ben ik opzoek gegaan naar een baan in de verzekeringsbranche en ben ik bij SUREbusiness terecht gekomen via LinkedIn. Ik heb nog helemaal geen ervaring in de verzekeringswereld en hoop dat ik mezelf kan ontwikkelen en verder kan groeien binnen het bedrijf.

Jack

Mijn naam is Jack Bakker. In 2000 ben ik geboren in Callantsoog en hier woon ik nu nog steeds. Na een jaar bij een assurantiekantoor te hebben gewerkt, ga ik bij SUREbusiness de kneepjes van het vak leren. De transparantie, ambitie en het persoonlijke van SUREbusiness spreekt mij erg aan. Als schadebehandelaar draag ik graag mijn steentje bij aan dit mooie bedrijf. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega's mezelf verder te ontwikkelen en om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.