DFO opleiding bij SUREbusiness

Dinsdag 6 en 20 september hebben bij SUREbusiness de eerste twee dagen plaatsgevonden van de opleiding Adviseur Zakelijk Schade van DFO. Om als adviseur 'bij' te blijven en vanwege het grote succes organiseren we ook in het nieuwe jaar samen met Bureau DFO de vierdaagse opleiding Adviseur Zakelijk Schade in ons prachtige kantoor in Alkmaar. Je kunt hier, als relatie van SUREbusiness, met € 100,- korting aan deelnemen! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Financieel advieskantoren breiden steeds vaker hun advieswerkzaamheden op de particuliere markt uit met advisering aan de zakelijke markt. Voor advisering aan bedrijven is kennis van zakelijke schadeverzekeringen een eerste vereiste, maar minstens even belangrijk zijn de vaardigheden om de kennis toe te kunnen passen in praktijksituaties. Deze opleiding leert de adviseurs, die tot nu toe hoofdzakelijk adviseerden aan particulieren, ook de ins en outs van de adviespraktijk bij bedrijven.

Data en tijden:

  • Lesdag 1: maandag 13 februari 13.30 uur tot 17.00 uur
  • Lesdag 2: maandag 6 maart 9.30 uur tot 17.00 uur
  • Lesdag 3: maandag 20 maart 9.30 uur tot 17.00 uur
  • Lesdag 4: maandag 3 april 9.30 uur tot 17.00 uur

Kosten:
Het originele tarief is € 997,50 en voor deelnemers die via SUREbusiness aanmelden zijn de kosten € 897,50 (in delen te betalen).

Meer weten: https://www.dfobv.nl/product/opleiding-zakelijk-schade/

Inschijven: Stuur een e-mail naar Agaat van Ekeren van Bureau DFO