Lucullisch product assortiment

We zaten van de week met mijn jongste dochter tijdens het eten haar boekenlijst voor het eindexamen Duits door te nemen. Op de vraag of ik nog leessuggesties had, pakte ik mijn eindexamenlijst uit 1987 (netjes bewaard!) erbij en ontdekte ik in de map ook mijn meegeschreven Groot Dictee der Nederlandse Taal uit 1992. Ze was gelijk getriggered door de vele onbekende woorden die er instonden (en de schrijffouten die ik maakte): Foeragering, feeëriek, Sisyfusarbeid, bacchanalen, aanwensel, gerant, buitenissigheden en koeioneren. We hebben ze allemaal opgezocht en opgeschreven. Kennis is macht!

Zo ook de kennis van hoedanigheden bij een aansprakelijkheidsdekking. Inmiddels raken we steeds beter thuis in deze materie en proberen we dat ook over te dragen, niet middels een overhoring maar wel via een Webinar. Afgelopen week namen maar liefst 250 deelnemers de moeite om van minuut 1 tot minuut 30 te luisteren naar wat wij daarover te vertellen hadden. Een gemiddelde beoordeling van 8,4 viel ons daarbij ten deel. Onze conclusie is ook, dat we dit vaker moeten doen. En voor ik het vergeet; we hebben een hulp tool in SUREnet gezet bovenaan de premievragenpagina. Het helpt je met kiezen.

Ook in levende lijve – offline zullen we maar zeggen – hebben we hier op kantoor veel adviseurs ontvangen voor de opleiding Zakelijk schade en de kennismakingsdagen. Zonder uitzondering gaan de bezoekers met een goed gevoel naar huis; goed bestede tijd is de evaluatie. Mocht je nog niet geweest zijn, meld je dan bij me aan, dan zorg ik dat je wordt uitgenodigd om je kennis en kennissen bij SB te vergroten.

Dan nog een service die beter moet: telefonie. Inmiddels hebben we daarover op SUREnet meerdere keren mededelingen gedaan en zijn we overgestapt op een nieuwe provider (vorige week). Het loopt nog niet vlekkeloos maar we verwachten de laatste kinderziektes komende weken opgelost te hebben en dan mag het niet meer voorkomen dat je in de wacht staat en de verbinding verbreekt. Daar hoeven we niet lang over uit te weiden: er bestaat wijd en zijd een consensus dat het verbeteren van dergelijke diensten zonder malicieuze pejoratieven moet worden toegejuicht. (Met een knipoog naar Philip Freriks (https://archief.ntr.nl/grootdictee/2014/06/04/dicteetekst-1991/index.html)).

Om in stijl te eindigen: MS Amlin Gebouwenverzekering hebben we toegevoegd aan ons aanbod en a.s.r. werkmaterieel is geheel vernieuwd. Mijn belofte was en is; we streven naar een lucullisch product assortiment!